Menu

HP Velotech Scorpion Plus 20

Nieuw bij Scoot2be: de HP Velotech Scorpion Plus 20! Waar u ook heen wilt, deze veelzijdige driewieler brengt u er comfortabel en snel naartoe. Met deze comfort-trike kunt u lange afstanden afleggen, eenvoudig door kleine ruimten manoeuvreren en zelfs offroad rijden. Vanaf nu zijn er geen limieten meer voor uw mobiliteitsproduct. De veelzijdige Scorpion Plus 20 past bij al uw dagelijkse uitdagingen.

Maximaal gebruiksgemak en comfort

Maximaal comfort is wat u krijgt bij de aanschaf van de Scorpion Plus 20. Dankzij het brede frame was het nog nooit zo eenvoudig om op een trike te stappen. Het brede frame zorgt tevens voor een zeer grote kantelstabiliteit, terwijl u lekker hoog zit. Dit zorgt gegarandeerd voor een uitstekend overzicht in het verkeer. Waar anderen het stuur stevig vast moeten houden, kunt u de armen heerlijk op de steunen laten rusten voor meer rijcomfort en plezier. Rijd er mee door de stad of simpelweg in het bos. Deze veelzijdige trike is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook gemakkelijk mee te nemen. In slechts één minuut is de driewieler opgevouwen tot zeer handige afmetingen.

Handige accessoires

De Scorpion Plus 20 kan worden voorzien van eenvoudige, doch onderscheidende accessoires. Hiermee is de trike geoptimaliseerd om gehandicapte mensen te voorzien van een door de mens aangedreven voertuig. Zo zijn er pedalen met hiel- en voetklem, waardoor de voeten stevig in het pedaal blijven zitten. En dat gewoon met uw alledaagse schoenen! Nieuw bij HP Velotechniek is de elektrische rijassistentie. Voor voertuigen die zo stabiel zijn als de Scorpion Plus 20, wordt achteruitrijden een gemakkelijke opgave die tevens zorgt voor een grote plus in het dagelijks gebruik.

Ontdek de wereld

Ontdek de wereld met de nieuwe HP Velotech Scorpion Plus 20. Rijd lange afstanden met deze veelzijdige driewieler, ga ermee naar de stad of lekker naar het bos. Met deze comfort-trike zijn de mogelijkheden grenzeloos en ondersteunt hij u bij al uw dagelijkse uitdagingen. Benieuwd naar de voordelen? Kom langs in onze showroom voor een proefrit, of bel of mail voor meer informatie. We helpen u graag.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen