Menu

Welkom

Op de informatie pagina vind u alle belangrijke informatie over het aanschaffen van onze producten.

Algemene informatie

Product informatie

Wie zijn wij

Welkom bij Scoot2be!

“Mijn naam is Paul van Vroenhoven en ik ben in 2010 gestart met Scoot2be. We werken inmiddels in een team met een aantal vaste en flexibele krachten. Bij ons draait het om u: de klant. Een goed advies vooraf en een uitstekende service na uw aankoop, daar staan wij voor.”

Scoot2be: Het adres in Zuidoost-Nederland voor uw betaalbare Scootmobiel, (elektrische) Driewiel Fiets, Rolstoel, Trippelstoel Rollator en aanverwante producten.

Scoot2be is een klein persoonlijk bedrijf en wij vinden de band met de klant het allerbelangrijkste. Het gaat om uw mobiliteit en daar nemen we graag de tijd voor.

Scoot2be biedt u vrijheid en onafhankelijkheid met mobiliteitsproducten. U kunt zich met onze producten ongeacht uw leeftijd plezierig, stijlvol en comfortabel verplaatsen of behelpen en u kunt op ons rekenen als een betrouwbare partner in uw mobiliteit en zorg.
Voor ons is maar één ding belangrijk: hoe kunnen wij u helpen?

Naast een eerlijk advies over de aankoop van een betaalbare scootmobiel of driewielfiets kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere hulpmiddelen zoals een rollator, rolstoel, trippelstoel en aanverwante producten zoals accu’s, batterijen, laders, tassen, hoezen, etc.

Ondanks dat wij een klein bedrijf zijn, hebben wij uitstekende contacten met alle importeurs en fabrikanten, zodat wij een breed assortiment kunnen leveren, inclusief de hele nazorg.

Scoot2be kan meer dan 40 verschillende scootmobielen, ruim 25 verschillende aangepaste fietsen en diverse rolstoelen en rollators leveren. Zoekt u een ander product of dienst? Bel even, misschien kunnen wij u toch helpen.

Wij leveren niet via de Gemeentes (WMO in natura), maar u kunt bij ons wel terecht met een Persoons Gebonden Budget (PGB) vanuit de WMO. Tevens kunnen wij u helpen met verzekering, reparatie en onderhoud.

Scoot2be werkt o.a. samen met erkende Ergotherapeuten Josette de Nivelle en Martine Lallemant van Ergotherapie De Kempen, Van Hoof uit Dommelen (Valkenswaard),  Ergotherapeut Ilse Smolders van Oktober, Ergotherapie praktijk B-Fysic uit Veldhoven, Kwiek uit Nuenen, Daniel du Corbier van Valkenhof, Van Bakel Eindhoven, Progres in Bladel, Ergovita Vessem, Van der Sande Moergestel en vele anderen. Bij hen kunt u terecht voor extra advies, of een scootmobiel, driewielfiets of zorg product verstandig voor u is en welke dan het beste zou zijn, over eventuele aanpassingen en ook voor scootmobiel rijlessen en begeleiding bij het leren rijden op een driewielfiets.
Wist u dat ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering van de zorgverzekeraar en dat per kalenderjaar 10 uur wordt vergoed? Raadpleeg uw polisvoorwaarden.

Bezoek ons goed bereikbare bedrijf in Eersel, gelegen onder Eindhoven in De Kempen. Ook klanten uit België kunnen wij bedienen en zijn van harte welkom.

De showroom van Scoot2be is normaal geopend op: Maandag tot en met Vrijdag van 9.00 tot 17.00. Op zaterdagen, zondagen en feestdagen zijn wij gesloten.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, verzoeken we u vriendelijk om een afspraak te maken. We hebben dan ook zeker meteen de tijd voor u en hoeft u niet onnodig te wachten. Maar u mag altijd ook zo binnenlopen.

U kunt ons op alle werkdagen per mail of telefoon bereiken!

Woont u over de grens in België? Geen probleem!

Graag tot ziens in Eersel.

Paul van Vroenhoven
Team Scoot2be

Paul van Vroenhoven Scoot2be
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen