Menu

Aangepaste fietsen

Een aangepaste fiets kan ook voor u de oplossing zijn. Lukt het u niet (meer) om op een gewone fiets te fietsen, dan kunnen wij u vast helpen. Met een superhandige lage instapfiets waar u met de voeten aan de grond kunt, of gewone driewielfietsen en sportieve driewielers tot fietsen voor rolstoelen, duo fietsen en scootmobiel fietsen. Wij helpen u graag weer aan het fietsen. Zo lang u wilt en kunt bewegen altijd doen!

Scoot2be levert betaalbare driewielfietsen voor volwassenen, duo fietsen, tandems, lage instap fietsen, driewielers en rolstoelfietsen van hoge kwaliteit in Nederland en België en is gevestigd in Eersel in de regio Eindhoven, Noord Brabant. Scoot2be levert uw driewielfiets of aangepaste fiets bij u aan huis en altijd inclusief goed advies en hoge service.

Kom kijken en proefrijden!

Bij Scoot2be bieden we betaalbare driewielers, driewielfietsen en aangepaste fietsen aan van Van Raam, Pfau-Tec en Hase Bikes . Naast de gewone driewieler of driewielfiets leveren we ook een, lage instap fiets, tandem, duo fiets, rolstoelfiets, sportieve ligfiets en scootmobiel fiets. Voor volwassenen en kinderen. Ook van Huka en PF Mobility kunnen we op verzoek alle modellen leveren.

Wij kunnen vanwege het brede assortiment helaas niet altijd alles in de showroom hebben staan. Daarom adviseren wij u van te voren even te bellen als u voor een bepaald model wil komen kijken.

Bekijk ons assortiment fietsen voor minder validen door onderaan op deze pagina op een van de verschillende producten te klikken of te kijken  onder “Alle producten”.

Wij leveren ook de Recreaties Scootwagen de degelijke aanhangwagen voor driewielfiets of scootmobiel.

Natuurlijk kunt u bij Scoot2be ook terecht voor een driewielfiets of fiets verzekering en voor een pech hulp abonnement.
Heeft u een PGB voor een aangepaste fiets? Wij kunnen u uitstekend helpen!

Scoot2be werkt o.a. samen met erkende Ergotherapeuten Josette de Nivelle en Martine Lallemant van Ergotherapie De Kempen, Van Hoof uit Dommelen (Valkenswaard),  Ergotherapeut Ilse Smolders van Oktober, Ergotherapie praktijk B-Fysic uit Veldhoven, Kwiek uit Nuenen, Daniel du Corbier van Valkenhof, Van Bakel Eindhoven, Progres in Bladel, Ergovita Vessem, Van der Sande Moergestel en vele anderen. Bij hen kunt u terecht voor extra advies, of een scootmobiel, driewielfiets of zorg product verstandig voor u is en welke dan het beste zou zijn, over eventuele aanpassingen en ook voor scootmobiel rijlessen en begeleiding bij het leren rijden op een driewielfiets.
Wist u dat ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering van de zorgverzekeraar en dat per kalenderjaar 10 uur wordt vergoed? Raadpleeg uw polisvoorwaarden.

Bel of mail Scoot2be vrijblijvend voor een goed advies, informatie, een proefrit of scherpe offerte.

Scoot2be biedt u vrijheid en onafhankelijkheid met moderne producten waarop u gezien mag worden.

De fijnste driewielfiets van dit moment.

Comfortabele duo fiets met ongekende mogelijkheden.

De moderne lage instap fiets waarbij u met de voeten aan de grond kunt.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen