Menu

Gebruikte Producten

Gebruikte producten, ook wel occasions genoemd, kunnen heel interessant zijn. Voor een veel lagere prijs kunt u toch een product kopen waar u heel lang en heel veel plezier of gemak aan beleefd. Elke occasion of gebruikt product wordt met garantie verkocht zodat u de zekerheid heeft dat het goed is en blijft. Soms worden ook producten door onze klanten aan andere klanten aangeboden. Wij staan er dan voor in dat deze altijd netjes zijn gebruikt.

Scoot2be levert ook betaalbare gebruikte scootmobielen, gebruikte driewielfietsen, gebruikte trippelstoelen van hoge kwaliteit in Nederland en België en is gevestigd in Eersel in de regio Eindhoven, Noord Brabant. Scoot2be levert uw gebruikte scootmobiel of gebruikte driewielfiets bij u aan huis en altijd inclusief goed advies en hoge service.

Bij Scoot2be bieden we betaalbare gebruikte scootmobielen en gebruikte driewielfietsen aan van bekende merken. Alle gebruikte scootmobielen en gebruikte driewielfietsen zijn geheel nagekeken en hebben een beurt gehad. Batterijen of accu’s zijn nieuw of 100% getest en goed bevonden. De garantie is 3 maanden tenzij anders aangegeven.

Bekijk ons assortiment Gebruikt onder “Mobiliteitsproducten”.

Scoot2be werkt o.a. samen met erkend Ergotherapeuten Josette de Nivelle en Martine Lallemant van Ergotherapie De Kempen, Ergotherapeut Ilse Smolders van Zelfstandig Leven  en Ergotherapie praktijk B-Fysic uit Veldhoven. Tevens werken wij met diverse ergotherapeuten van diverse zorginstellingen zoals o.a. RSZK en Valkenhof. Bij hen kunt u terecht voor extra advies over het gebruik van scootmobiel en/of driewielfiets en welke voor u het beste zouden zijn. Wist u dat Ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering van de zorgverzekeraar en dat per kalenderjaar 10 uur wordt vergoed? Raadpleeg uw polisvoorwaarden.
Zelfstandig leven en B-Fysic zijn aangesloten bij TopErgo.

Bel of mail Scoot2be vrijblijvend voor meer info. Kijk onder “gebruikt” voor het actuele aanbod.

Scoot2be levert ook de gebruikte producten netjes aan huis.

Scoot2be biedt u vrijheid en onafhankelijkheid met moderne producten waarop u gezien mag worden.

van raam easy go

De combinatie tussen 3wielfiets en scootmobiel!

brio vouw scootmobiel

Zeer compacte echt vouwbare scooter met Li-Ion accu. Ideaal voor op reis.

ossenberg loopkruk ellenboogkruk

De eigentijdse lichtgewichte kruk.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen