Menu

Gebruikte Producten

Gebruikte producten, ook wel occasions genoemd, kunnen heel interessant zijn. Voor een veel lagere prijs kunt u toch een product kopen waar u heel lang en heel veel plezier of gemak aan beleefd. Elke occasion of gebruikt product wordt met garantie verkocht zodat u de zekerheid heeft dat het goed is en blijft. Soms worden ook producten door onze klanten aan andere klanten aangeboden. Wij staan er dan voor in dat deze altijd netjes zijn gebruikt.

Scoot2be levert ook betaalbare gebruikte scootmobielen, gebruikte driewielfietsen, gebruikte trippelstoelen van hoge kwaliteit in Nederland en België en is gevestigd in Eersel in de regio Eindhoven, Noord Brabant. Scoot2be levert uw gebruikte scootmobiel of gebruikte driewielfiets bij u aan huis en altijd inclusief goed advies en hoge service.

Bij Scoot2be bieden we betaalbare gebruikte scootmobielen en gebruikte driewielfietsen aan van bekende merken. Alle gebruikte scootmobielen en gebruikte driewielfietsen zijn geheel nagekeken en hebben een beurt gehad. Batterijen of accu’s zijn nieuw of getest en goed bevonden. De garantie is meestal 3 tot 6 maanden tenzij anders aangegeven.

Bekijk ons assortiment Gebruikt onder “Mobiliteitsproducten”.

Scoot2be werkt o.a. samen met erkende Ergotherapeuten Josette de Nivelle en Martine Lallemant van Ergotherapie De Kempen, Van Hoof uit Dommelen (Valkenswaard),  Ergotherapeut Ilse Smolders van Oktober, Ergotherapie praktijk B-Fysic uit Veldhoven, Kwiek uit Nuenen, Daniel du Corbier van Valkenhof, Van Bakel Eindhoven, Progres in Bladel, Ergovita Vessem, Van der Sande Moergestel en vele anderen. Bij hen kunt u terecht voor extra advies, of een scootmobiel, driewielfiets of zorg product verstandig voor u is en welke dan het beste zou zijn, over eventuele aanpassingen en ook voor scootmobiel rijlessen en begeleiding bij het leren rijden op een driewielfiets.
Wist u dat ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering van de zorgverzekeraar en dat per kalenderjaar 10 uur wordt vergoed? Raadpleeg uw polisvoorwaarden.

Bel of mail Scoot2be vrijblijvend voor meer info. Kijk onder “gebruikt” voor het actuele aanbod.

Scoot2be levert ook de gebruikte producten netjes aan huis.

Scoot2be biedt u vrijheid en onafhankelijkheid met moderne producten waarop u gezien mag worden.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen