Menu

Klant aan het woord

Bij Scoot2be vinden we klant tevredenheid erg belangrijk. U als klant staat centraal en u krijgt van ons altijd een eerlijk advies. Niet tevreden? Laat het ons meteen weten!

Bent u klant van Scoot2be of bent u bij ons geweest voor informatie of advies en wilt u graag uw ervaringen delen met anderen? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@scoot2be.nl. Uw ervaring zullen wij (alleen met uw toestemming) hieronder plaatsen.

SCOOT2BE !  Geweldig bedrijf. We kennen het bedrijf inmiddels enige jaren. We zijn altijd al erg tevreden geweest.  Recentelijk wéér ervaren hoe begripvol, meedenkend en deskundig   eigenaar Paul is.  Niks is hem te veel, en zijn service is prima!  Ga zo voort, Paul.   We hebben je al bij velen aan bevolen.
En voor nu:  nogmaals veel dank bij het oplossen van een ontstaan probleem.
Fam. Meesters, Veldhoven

“Drie jaar geleden kwamen wij voor het eerst in aanraking met de werkwijze van Scoot2Be. Een verfrissende ervaring, die uitblonk in klantvriendelijkheid en verstand van zaken. Toen kon het team Paul en Wil nog weinig voor ons betekenen, maar hun bijzondere manier van doen bleef ons bij. Afgelopen juni kwamen wij er weer terecht, aangestuurd door het goede gevoel, dat zij ons drie jaar geleden hadden gegeven. Het resulteerde dit maal in de aanschaf van een nieuwe Van Raam Easyrider driewielfiets. De fiets is uitgevoerd met een Heinzmann ondersteuning, omdat die voor mij beter voldoet dan de originele Van Raam ondersteuning. Daar had ik bij andere dealers nog nooit van gehoord en die informatie is toch essentieel voor een prettig gebruik. De nieuwe fiets is nu twee maanden oud, de oude fiets is gratis opgehaald in Sint-Oedenrode en prima ingeruild, de nieuwe gratis en op de afgesproken termijn bezorgd en helemaal op mij als persoon afgesteld. Na drie weken uitproberen is de computer van de ondersteuning ingeregeld op de voor mij noodzakelijke sterkte en zelfs voor een lekke band kwam Wil speciaal aan huis een nieuwe band monteren. Dit hoefde toch echt niet, maar het wordt door Scoot2Be gewoon gedaan. Geen kosten aan verbonden. Hun professionele aanpak geeft het goede gevoel, dat je bij het beste en betrouwbaarste adres koopt, dat je je kunt wensen. Een ouderwetse, degelijke manier van zaken doen, wars van snel handelen en snel geld verdienen. Een dikke pluim voor deze twee mannen, waar mijn man en ik beiden zeker klant zullen blijven. En de afstand Eersel/klant is ook geen punt, vanuit hun kantoor rijden ze door heel Nederland om hun service te geven.”
Jeanneke Passier Sint Oedenrode

“Net voor de zomervakantie werd bij mij ALS vastgesteld. Een snel progressieve ziekte. Als fanatiek fietser en natuurliefhebber wilde ik toch mobiel blijven en op een fiets erop uit kunnen. Na wat internetten ontdekte ik de van Raam easy rider. Van Raam kent een levertijd van minimaal 6 weken, als je zo’n fiets wil met ondersteuning etc. Zo niet bij Scoot2be! Paul had na 1,5 week de fiets bij mij op de stoep staan. Fantastisch. Ik fiets al weken met plezier mijn rondjes. En, niet onbelangrijk, nog € 800 goedkoper ook vanwege een eigen accu- en motorsysteem. Tot slot, om het compleet te maken, Paul koopt mijn fiets ook weer terug (na verrekening van afschrijving natuurlijk) als ik vanwege mijn ziekte niet meer kan fietsen.
Theo Verheijen, Maashees.

In 2011 ben ik na een lange zoektocht naar een scootmobiel bij SCOOT2BE terecht gekomen. Ik woon in Maastricht dus zou je zeggen waarom naar Eersel, terwijl er bij mij in de buurt toch zeker scootmobielleverancier zouden zijn. Klopt die waren er maar veel te duur voor het model dat ik zocht. Dus afspraak gemaakt bij SCOOT2BE. Op een zaterdag in november 2011 werd ik ontvangen door Paul van Vroenhoven en al snel bleek dat hij niet zomaar iets snel aan je wilde voorkopen zoals andere verkopers uit mijn ervaring. Paul nam de tijd en liet mij op verschillende scootmobiels proefrijden. En na grondige uitleg over service en garantie en uiteraard pechhulp had ik mijn keuzen snel gemaakt. Al met al was ik alleen al op servicecontract plus pechhulp per jaar bij Paul € 500 goedkoper uit dan bij een leverancier bij mij uit de buurt, plus ik had ook gelijk een goed gevoel om hier te kopen. Dus Limburgers twijfel niet voor een keuze te maken ook al is het niet bij jouw in de buurt je bent in goede handen bij SCOOT2BE in Eersel, goede prijs plus goede service en iemand die niet alleen wil verkopen maar meeleeft met mensen met een beperking.
John Kortenraij, Maastricht

Hi Paul, Je weet dat ik getwijfeld heb, om de easy rider 100 km van huis te kopen. Toch heb ik het gedaan, en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. De praatjes van verkopers over hun service heb ik te vaak gehoord, maar jij praatte niet alleen over service, maar jij leverde die ook. Ik wordt volgende week 86 en dank zij de easy ridder en Paul ben ik nog mobiel en kan ik elke dag een uur op de fiets om die ouwe botten aan de gang te houden. Dank je wel.
Theo Marx, Valkenburg

Wij zijn keurig netjes geholpen. Vakkundig met veel geduld en veel aandacht voor de klant. Ook na de aankoop kunnen we altijd terecht. Wij bevelen Scoot2be van harte aan.
Fam vd Meeren, Eindhoven

Wij kwamen eigenlijk voor een scootmobiel. Maar door de ruime keuze ook in driewielfietsen, hebben we, na een prima advies, toch besloten om een driewielfiets te kopen. Toch nog lekker bewegen, daar had ik nooit bij stil gestaan. Ik geniet er enorm van. En als we weer wat nodig hebben, gaan we zeker hier weer heen.
Fam Dijcks, Best

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen