Menu

Rollator

Een rollator is een buitengewoon handig hulpmiddel als u extra steun nodig hebt bij het lopen. Waar u met een kruk of wandelstok toch vaak niet helemaal meer recht loopt, zult u merken dat een rollator u geleiding geeft. U loopt beter rechtop en uw evenwicht wordt beter behouden. De rollator is er in vele uitvoeringen. Wij adviseren u graag.

Scoot2be levert betaalbare rollators van hoge kwaliteit in Nederland en België en is gevestigd in Eersel in de regio Eindhoven, Noord Brabant. Scoot2be levert uw rollator in De Kempen bij u aan huis en altijd inclusief goed advies en hoge service.

Bij Scoot2be bieden we betaalbare rollators aan van Handicare, Topro, Volaris, Excel, Caremart, Vermeiren en Drive.

Wij leveren ook de lichtgewicht rollator, combi rollator, design rollator, compact rollator, heavy duty rollator, extra brede rollator en looprek.

Bekijk ons assortiment rollators onder “Alle producten”.

Bel of mail Scoot2be vrijblijvend voor een goed advies, informatie, een proefrit of scherpe offerte.

Scoot2be werkt o.a. samen met erkend Ergotherapeuten Josette de Nivelle en Martine Lallemant van Ergotherapie De Kempen, Ergotherapeut Ilse Smolders van Zelfstandig Leven  en Ergotherapie praktijk B-Fysic uit Veldhoven. Tevens werken wij met diverse ergotherapeuten van diverse zorginstellingen zoals o.a. RSZK en Valkenhof. Bij hen kunt u terecht voor extra advies, of een scootmobiel, driewielfiets of zorg product verstandig voor u is en welke dan het beste zou zijn, over eventuele aanpassingen en ook voor scootmobiel rijlessen en begeleiding bij het leren rijden op een driewielfiets.
Wist u dat ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering van de zorgverzekeraar en dat per kalenderjaar 10 uur wordt vergoed? Raadpleeg uw polisvoorwaarden.

Scoot2be komt ook naar u toe in De Kempen voor een demonstratie als u zelf niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken en mits u in de regio De Kempen rond Eindhoven woont.

Scoot2be biedt u vrijheid en onafhankelijkheid met moderne producten waarop u gezien mag worden.

Bel of mail Scoot2be vrijblijvend voor een goed advies, informatie of offerte van een rollator.

Rollator-Topro-Troja-2G

Topro levert naast deze Troja ook de Olympos en een Troja Classic Walker

rollator-handicare-gemino-30

Handicare levert ook een Gemino 20, Gemino 60, Gemino Walker en een Gemino Parkinson.

rollator-volaris-S7-smart

Volaris levert naast deze echte outdoor rollator ook nog een Smart Patrol met extra grote wielen.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen