Menu

Rolstoel

Een rolstoel kan uw mobiliteit weer een stuk vergroten. Want met een rolstoel kunt u weer mee naar buiten, uitstapjes maken, naar familie etc. Natuurlijk is het erg belangrijk om te kijken welke rolstoel u nodig heeft. Daarvoor doen wij meestal een passing zodat we niet alleen de goed maat kunnen adviseren maar ook het advies kunnen geven voor bijvoorbeeld een modulaire, reis, actief of elektro rolstoel. Wij helpen u graag.

Scoot2be levert betaalbare rolstoelen van hoge kwaliteit in Nederlanden België en is gevestigd in Eersel in de regio Eindhoven, Noord Brabant. Scoot2be levert uw rolstoel bij u aan huis en altijd inclusief goed advies en hoge service.

Bij Scoot2be bieden we betaalbare rolstoelen aan van Excel, Caremart, Zinger, Handicare, Life & Mobility, Drive, Breezy en Quickie. Op rolstoelgebied leveren we ook de reis, sport en transport rolstoel. Ook duwhulp voor de rolstoel is leverbaar.

Scoot2be levert naast de handbewogen rolstoelen natuurlijk ook de elektrische rolstoelen van Excel, Travelux, Zinger, Handicare en Quickie.

Bekijk ons assortiment rolstoelen en elektrische rolstoelen onder “Alle producten”.

Scoot2be levert op verzoek ook de rolstoelen van Quickie, Breezy, en de overige modellen van Excel, Travelux, Handicare, Life & Mobility, etc.

Natuurlijk kunt u bij Scoot2be ook terecht met een PGB (Persoons Gebonden Budget). Al onze rolstoelen voldoen aan de normen voor een PGB.

Wij leveren diverse rolstoelen zoals de basis en modulair rolstoel, actief en reis rolstoel, lichtgewicht rolstoel, duwhulp, elektro rolstoel, opvouwbare of inklapbare rolstoel en sport rolstoel.

Scoot2be werkt o.a. samen met erkend Ergotherapeuten Josette de Nivelle en Martine Lallemant van Ergotherapie De Kempen, Ergotherapeut Ilse Smolders van Zelfstandig Leven  en Ergotherapie praktijk B-Fysic uit Veldhoven. Tevens werken wij met diverse ergotherapeuten van diverse zorginstellingen zoals o.a. RSZK en Valkenhof. Bij hen kunt u terecht voor extra advies, of een scootmobiel, driewielfiets of zorg product verstandig voor u is en welke dan het beste zou zijn, over eventuele aanpassingen en ook voor scootmobiel rijlessen en begeleiding bij het leren rijden op een driewielfiets.
Wist u dat ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering van de zorgverzekeraar en dat per kalenderjaar 10 uur wordt vergoed? Raadpleeg uw polisvoorwaarden.

Bel of mail Scoot2be vrijblijvend voor een goed advies, informatie, een proefrit of scherpe offerte.

Scoot2be komt ook naar u toe voor een demonstratie als u zelf niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken en mits u in De Kempen rond Eindhoven woont.

Scoot2be biedt u vrijheid en onafhankelijkheid met moderne producten waarop u gezien mag worden.

Assortiment:

Degelijke rolstoelen voor eenvoudig tot (semi) permanent gebruik.

rolstoel-Excel-G-Lite Pro

De Ideale lichtgewicht reis rolstoel. G-Lite Pro

Zeer hippe elektrische rolstoel als alternatief voor de vouwbare scootmobiel

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen