Menu

Scootmobiel

Een scootmobiel kan uw zelfstandigheid en vrijheid enorm vergroten. Als u bijvoorbeeld niet meer in de gelegenheid bent om zelf te fietsen of auto te rijden of u wilt dit niet, dan kunt u met een scootmobiel toch er op uit. Er is voor iedereen wel een scootmobiel te vinden. Van klein tot groot, van langzaam tot snel, voor kleine of grote afstanden en met veel of weinig comfort. Natuurlijk kunt u kiezen voor 3 wielen of 4 wielen, moderne kleuren of allerlei opties of accessoires.
Wij helpen u graag bij een juiste keuze.

Scoot2be levert betaalbare scootmobielen van hoge kwaliteit in Nederland en België en is gevestigd in Eersel in de regio Eindhoven, Noord Brabant. Scoot2be levert uw scootmobiel bij u aan huis en altijd inclusief batterijen, lader, goed advies en hoge service.

Bij Scoot2be bieden we betaalbare scootmobielen aan van o.a. Handicare, Life & Mobility, Afikim,  Excel, Travelux, Vermeiren, Pride, Sterling, eBikeboard, Kymco en Brio. Op uw verzoek kunnen we ook andere merken en modellen leveren. Laat ons weten wat u zoekt.

Wij kunnen vanwege het brede assortiment helaas niet altijd alles in de showroom hebben staan. Daarom adviseren wij u van te voren even te bellen als u voor een bepaald model wil komen kijken.

Bekijk ons assortiment driewiel scootmobielen, vierwiel scootmobielen en vouwbare scootmobielen onder “Alle producten”.

Wij leveren ook de Astorc Scootwagen, de demontabele lichtgewicht aanhanger voor scootmobielen.

Tevens leveren wij diverse hoge kwaliteit accu’s voor uw Scootmobiel, zowel AGM en Gel batterijen van MK Battery, Move en Cellpower. Laat ons weten welke scootmobiel batterij u nodig heeft. Alle prijzen voor gel en agm accu‘s of batterijen zijn inclusief btw en montage.

Natuurlijk kunt u bij Scoot2be ook terecht voor een scootmobiel verzekering, scootmobiel verhuur, scootmobiel reparatie en scootmobiel onderhoud.
Heeft u een PGB voor een scootmobiel? Wij kunnen u tot in de puntjes helpen!

Scoot2be werkt o.a. samen met erkend Ergotherapeuten Josette de Nivelle en Martine Lallemant van Ergotherapie De Kempen, Ergotherapeut Ilse Smolders van Zelfstandig Leven  en Ergotherapie praktijk B-Fysic uit Veldhoven. Tevens werken wij met diverse ergotherapeuten van diverse zorginstellingen zoals o.a. RSZK en Valkenhof. Bij hen kunt u terecht voor extra advies, of een scootmobiel, driewielfiets of zorg product verstandig voor u is en welke dan het beste zou zijn, over eventuele aanpassingen en ook voor scootmobiel rijlessen en begeleiding bij het leren rijden op een driewielfiets.
Wist u dat ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering van de zorgverzekeraar en dat per kalenderjaar 10 uur wordt vergoed? Raadpleeg uw polisvoorwaarden.

Bel of mail Scoot2be vrijblijvend voor een goed advies, informatie, een proefrit of scherpe offerte.

Scoot2be komt ook naar u toe voor een demonstratie als u zelf niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken en mits u niet verder als ongeveer 50 km van Eersel woont.

Scoot2be biedt u vrijheid en onafhankelijkheid met moderne producten waarop u gezien mag worden.

Assortiment:

Scootmobiel-Life & Mobility-Solo-3

De best geveerde scootmobiel Life& Mobility Solo 3

Al jaren een topper op 4 wielen: de handicare Troophy 6 4wiel

brio vouw scootmobiel

Zeer compacte echt vouwbare scooter met Li-Ion accu. Ideaal voor op reis.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen