Menu

Scootmobiel onderhoudscontract

Een onderhoudscontract kunt u zien als een onderhoudsverzekering. Voor een vast bedrag per jaar worden de onderhoudsbeurt en eventuele kleine nader bepaalde reparaties uitgevoerd. Jaarlijks onderhoud verkleint de kans dat u nog verrast wordt door extra hoge kosten tussendoor. Uiteraard gelden hier een aantal spelregels voor en zijn bepaalde zaken die aan slijtage onderhevig zijn en reparaties als gevolg van een externe oorzaak uitgesloten. In het servicecontract staat precies vermeld hoe dit geregeld is. We geven u graag een exemplaar mee om te bekijken en leggen u graag uit hoe een en ander is geregeld.

Een servicecontract voor een scootmobiel is er vanaf € 120,- per jaar. Onderhoudscontracten alleen op nieuwe, door ons geleverde producten tot uiterlijk 3 maanden na aflevering.

Voor onderhoud, onderhoudscontracten en reparaties werken wij deels samen met FietsNed
Voor afspraken binnen een onderhoudscontract altijd eerst contact opnemen met onderhoud@scoot2be.nl.

Pechhulp abonnement

Voor pech onderweg kunt bij ons een abonnement afsluiten op de Pechhulp van FietsNed. Mocht u onderweg stil komen te staan, dan kunt u rekenen op deskundige hulp van FietsNed. Zij zijn thuis in reparatie en onderhoud van fietsen, e-bikes, elektrische scooters, scootmobielen, rolstoelen en rollators. Mocht een reparatie niet meteen mogelijk zijn, dan wordt u samen met voertuig en eventuele partner netjes naar huis gebracht. Voor meer info mail naar pechhulp@scoot2be.nl.

Scoot2be werkt samen met FietsNed voor onderhoud, reparatie en pechhulp, zodat u landelijk snel van hulp verzekerd bent.

FietsNed-pechhulp-1

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen