Menu

Trippelstoel

Met een trippelstoel wordt uw bereik in huis weer een stuk groter. U kunt zonder een transfer te maken lekker blijven zitten en toch naar de plek trippelen waar u wilt zijn en op de juiste hoogte uw ding doen. Wilt u toch opstaan dan is dit extra veilig door de stoel op de rem te zetten. De gasvering werkt net als bij een bureau stoel. De elektrische kunt u met een knopje of afstandsbediening elk moment zonder de stoel te verlaten in hoogte aanpassen.

Scoot2be levert betaalbare trippelstoelen van hoge kwaliteit in Nederland en België en is gevestigd in Eersel in de regio Eindhoven, Noord Brabant. Scoot2be levert uw trippelstoel in De Kempen bij u aan huis en altijd inclusief goed advies en hoge service.

Bij Scoot2be bieden we betaalbare trippelstoelen aan van Hepro en Euroflex.

Wij leveren ook de elektrische trippelstoelen.

Bekijk ons assortiment trippelstoelen onder “Alle producten”.

Bel of mail Scoot2be vrijblijvend voor een goed advies, informatie, een proef zit of scherpe offerte.

Scoot2be werkt o.a. samen met erkende Ergotherapeuten Josette de Nivelle en Martine Lallemant van Ergotherapie De Kempen, Van Hoof uit Dommelen (Valkenswaard),  Ergotherapeut Ilse Smolders van Oktober, Ergotherapie praktijk B-Fysic uit Veldhoven, Kwiek uit Nuenen, Daniel du Corbier van Valkenhof, Van Bakel Eindhoven, Progres in Bladel, Ergovita Vessem, Van der Sande Moergestel en vele anderen. Bij hen kunt u terecht voor extra advies, of een scootmobiel, driewielfiets of zorg product verstandig voor u is en welke dan het beste zou zijn, over eventuele aanpassingen en ook voor scootmobiel rijlessen en begeleiding bij het leren rijden op een driewielfiets.
Wist u dat ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering van de zorgverzekeraar en dat per kalenderjaar 10 uur wordt vergoed? Raadpleeg uw polisvoorwaarden.

Scoot2be biedt u vrijheid en onafhankelijkheid met moderne producten waarop u gezien mag worden.

Bel of mail Scoot2be vrijblijvend voor een goed advies, informatie of offerte van een trippelstoel.

Hepro Trippelstoelen: de top.

trippelstoel-Euroflex-Basic

Voor de kleinere beurs.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen