Menu

Scootmobiel verzekering en fietsverzekering

scootmobiel-Excel-Entice-3-UniverseNa de aanschaf van een driewielfiets of scootmobiel wilt u hier ook lang van genieten. Het is daarom verstandig om een goede verzekering af te sluiten.

Wist u dat het zelfs verplicht is om een scootmobiel of zelfrijdende fiets minimaal WA te verzekeren? U moet dus ook altijd een verzekeringsplaatje achterop monteren om te laten zien dat u verzekerd bent.

WA wil zeggen Wettelijke Aansprakelijkheid. U bent dan verzekerd als u iemand anders schade toe zou brengen. Maar het is wellicht ook verstandig om uw scootmobiel of driewielfiets te verzekeren tegen eigen schade en bijvoorbeeld diefstal (All Risk).

Voor sommige elektrische fietsen bent u dus ook verplicht minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Het gaat om de zelfrijdende fietsen die bijvoorbeeld door bediening van handgas voort te bewegen zijn en waarop u niet per se hoeft mee te trappen.

Scoot2be is tussenpersoon van ANWB / Unigarant. U kunt bij ons terecht voor de verzekering van scootmobielen, elektrische rolstoelen en alle fietsen. Als tussenpersoon kunnen we u snel helpen. Natuurlijk helpen we u ook graag bij schade zodat dit snel afgewikkeld is.

Op zoek naar een goed slot? Wij kunnen veel sloten leveren.

Met ANWB / Unigarant bent u verzekerd van een lang en prettig gebruik van uw scootmobiel, rolstoel of fiets.

Wij kunnen de verzekering meteen bij de aankoop voor u regelen.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen