Menu

Laatste nieuws

Op deze pagina vermelden wij het laatste nieuws van Scoot2be op het gebied van producten, diensten, werkwijze, wijzigingen in regelgeving, etc. Maar ook andere leuke of bijzondere zaken die betrekking op ons werk hebben.

20 januari 2021

Kom nu al bij Scoot2be de compleet nieuwe Easy Rider van Van Raam bekijken en proberen. Wat een geweldige driewielfiets.
Maak snel een afspraak voor uw proefrit.
Wij zijn er voor U.

15 december 2020

Nieuw bij Scoot2be: Need(le)2Care

Vanaf begin januari beginnen wij met Needle2Care. Een initiatief om voor onze klanten met een beperking kleding aan te passen. Maar ook verstellen, innemen, inzetstukken, beenzakken, etcetera.

Mijn naam is Ineke Gulpers en u hoort binnenkort meer van ons.

1 maart 2019

Onze nieuwe bedrijfsinrichting is een heel eind klaar. Deze winter heeft Scoot2be gebruikt om de werkplaats in het nieuwe gedeelte klaar te maken en hebben we uitgebreid geïnvesteerd in personeel en apparatuur. De showroom is nu een heel stuk groter en gezellig ingericht. Nog meer te zien!

1 januari 2019

BTW wijziging laag tarief
Het lage tarief van 6% btw is per 1 januari 2019 verhoogd naar 9% btw. Hierdoor zullen alle artikelen die hieronder vallen worden aangepast naar deze hogere btw.

8 december 2017

De nieuwe Hase Trigo is leverbaar en de eerste Trigo Up staat nu bij ons klaar voor een proefrit. Met de Trigo lanceert Hase Bikes een geheel nieuw model in 2 uitvoeringen. Uitgangspunt is eenvoud met Hase kwaliteit. De gewone Trigo is het model met onderstuur (onder de stoel). De Trigo Up is het model met een (compleet verstelbaar)  stuur voor je neus. Beide modellen worden standaard al met handremmen en versnellingen aangeboden en een compleet verstelbare stoel, maar zonder verlichting, spatborden, mandje en slot. Hierdoor ligt de vanaf prijs wel al een heel stuk lager! Natuurlijk kunnen wij de complete uitvoering ook tegen een scherpe prijs leveren. En natuurlijk ook leverbaar met de heerlijke Shimano Steps trapas motor.
Trigo met 24v derailleur en handremmen basis vanaf € 2095,- incl btw
Trigo Up 8v naaf en handremmen basis vanaf € 2295,- incl btw
Trigo met 24v derailleur en handremmen incl slot, mand, spatborden en verlichting  vanaf € 2549,- incl btw
Trigo Up 8v naaf en handremmen incl slot, mand, spatborden en verlichting vanaf € 2749,- incl btw
meer info

22 augustus 2017

DE nieuwe Scootwagen is er!! De compacte lichtgewicht aanhanger voor een scootmobiel of driewielfiets met 1 of 2 extra gewone fietsen.  meer info

2 augustus 2017

Een nieuwe lijn rollators van Rehasense. Hoog comfort, groot gemak, lekker licht en zelfs een Carbon uitvoering van maar 5,5 kg.  meer info

12 juli 2017

Lage instap fiets met comfortabele zit, 2 voeten aan de grond, hydraulische remmen en middenmotor. Pfau-Tec C2  meer info

15 juni 2017

Een stabiele driewielfiets met lage instap, middenmotor en met de voeten aan de grond. De nieuwe Pfau-Tec Palermo  meer info

30 mei 2017

Vanaf nu ook de zeer sportieve Hase Kettwiesel in onze showroom. Door een zeer laag zwaartepunt maximale stabiliteit. meer info

1 maart 2017

Drempels in huis kunnen knap gevaarlijk zijn. Zowel lopend als rijdend met rolstoel of trippelstoel kunnen drempels behoorlijk beperkend zijn. Met deze handige drempels van Topro maakt u uw woning weer snel en gemakkelijk toegankelijk. meer info

1 maart 2017

Het is niet altijd even gemakkelijk: Opstaan uit uw stoel, verliggen in bed of douche en wc gebruik. Met de Hepro Gripo Grijppaal gaat dit handig en veilig. Kan bijna overal geplaatst worden. Met veel handige accessoires zoals verschillende grepen, douchezit, werktafel etc.
Makkelijk te plaatsen zonder boren binnen enkele minuten. meer info

22 februari 2017

Scoot2be is nu ook officieel dealer van Mini Crosser. Dit zeer degelijke Deense merk is de Rolls-Royce onder de scootmobielen en blinkt uit in zijn hoge kwaliteit, uitstekende vering en lange levensduur. Zeer robuust en in de M2 uitvoering zijn veel high-tech snufjes mogelijk.
Veel opties mogelijk zoals o.a. aanhangwagentje, kinderzitje en reservewiel achterop.
Leverbaar in 3 en 4 wiel uitvoering, de M HD geschikt tot 250kg, een joystick bestuurde M-Joy en een compleet gesloten M Cabin. meer info

19 juli 2016

De Hase Lepus staat nu ook in de showroom. Een geweldig degelijke en sportieve driewiel ligfiets met een hoge zit. De Lepus Komfort is achter luchtgeveerd en heeft een opvouwbaar frame. Past in veel auto’s. meer info

15 april 2016

Wij stellen met trots aan u voor: onze nieuwe aanhanger speciaal voor uw scootmobiel of driewielfiets met 1 of 2 extra gewone fietsen. Deze degelijke trailer mag achter elke auto en gewoon met rijbewijs B. Meer weten over onze nieuwe Trike Trailer of Scoot Trailer? Kijk hier voor meer informatie.

31 maart 2016

Vanaf nu hebben wij ook de elektrische  4 wielfiets Pfau-Tec Monza in de showroom. Kom kijken en rijden op deze super stabiele 4 wielfiets met middenmotor en aandrijving op de achterwielen. Super comfortabel. Meer info
De Pfau-Tec Monza is er voor € 4079,-

17 maart 2016

Vanaf heden bieden wij zelf een speciale uitvoering aan van de Life & Mobility Solo. De Solo Scoot2be Tour. Voor slechts € 100,- extra een compleet pakket aan extra’s ter waarde van € 673,- . Naast de zeer complete uitrusting op deze super goed geveerde Solo met o.a. cruise control, stoelvering etc. nu ook nog voorzien van 2 spiegels, een windscherm, een riante inzet tas voor in de mand, een stokhouder, een regen afdekhoes en een schootskleed.
De Solo 3 Scoot2be Tour is er voor € 6595,-
De Solo 4 Scoot2be Tour is er voor € 6695,-

16 maart 2016

Sinds kort is duikvereniging EGS/MADVI uit Eindhoven in het bezit van een lichtgewicht transport rolstoel Excel G-Lite Recline. Geschonken door Scoot2be om dit geweldige initiatief van o.a. Martin Schloesser te ondersteunen. Hiermee kunnen de deelnemers nog gemakkelijker van de kleedkamer naar het zwembad worden gebracht en van daaruit evt met de lift het water in. Ook voor het achteraf douchen verschrikkelijk fijn.

Dat ze er blij mee zijn blijkt uit het stukje dat in hun clubblad stond:

De Natte Stoel
Ja jullie zullen wel denken de natte stoel ? Het is heel vervelend als je in een rolstoel zit je hebt je sport gedaan en moet dan weer in je eigen stoel uit het (zoute) water je omkleden .Hiervoor hebben we van SCOOT 2 BE een rolstoel gekregen die dit allemaal aankan .
Super ligt , water bestendig , inklapbaar , rugleuning kantelbaar , in een woord voor ons TOPPIE .
In elk geval dank aan SCOOT 2 BE voor het gulle gebaar , we zullen hem helemaal testen en goed gebruiken dit namens de duikgroep EGS – Eindhoven en de begeleiders van MADVI die er een handje hebben bijgekregen.

Kijk ook eens op de site van MADVI. Dit staat voor “Meer Actief Duiken Voor Iedereen”. www.madvi.nl
Zij maken het duiken toegankelijker, juist voor mensen met een beperking.

EGS staat voor “Eindhovense Gehandicapten Sport” en is een vereniging waar erg veel verschillende (sport) activiteiten worden georganiseerd voor mensen met een beperking. Kijk eens op hun site http://www.egs-eindhoven.nl/

24 januari 2016

De eerste Hase Pino voor de showroom is binnen. We gaan hem zsm klaar maken voor de eerste proefritten.

21 januari 2016

Vandaag hebben we de nieuwe elektrische rolstoel Zinger ontvangen voor de showroom. Een fantastisch apparaat, zeer handig en erg makkelijk mee te nemen met een compacte Li-Ion accu. Kijk voor meer info op onze pagina Zinger.

3 januari 2016

Ook in 2016 worden de kosten voor de ergotherapeut weer voor 10 uur vergoed in uw basis ziektekosten verzekering. Let op: deze tellen wel mee in uw eigen risico. Hulp van een ergotherapeut kan zeer handig zijn voor scootmobiel lessen, driewielfiets training en het aanmeten van trippelstoelen, rolstoelen en rollators. We staan graag weer voor u klaar.

2 januari 2016

Vanaf heden zijn wij ook dealer van de hoogwaardige fietsen van Hase Bikes. Deze Duitse fabrikant maakt sportieve driewielfietsen, zeer gebruiksvriendelijke duofietsen en oerdegelijke handbikes. Wij gaan voor 2016 de modellen Pino, Lepus en Kettwiesel opnemen. Natuurlijk kunnen we de andere modellen op verzoek ook leveren. Wij verwachten dat we hiermee de markt nog beter kunnen bedienen met een nog uitgebreider programma. Kijk op de pagina van Pino, Lepus of Ketwiesel voor alle mogelijkheden.

september 2015

Terug van weg geweest. De degelijke Duitse driewielfietsen  van Pfau-Tec. Met zeer eigentijdse modellen in frisse kleuren kunnen we hiermee een heel assortiment aangepaste fietsen leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen