Menu

Longco Easy Master

Door aanhoudende problemen met de productie en vertragingen in de levering is het doek voor eBikeboard AG in Duitsland gevallen, maar de opvolger van het eBikeboard is nu bij ons verkrijgbaar! Na een herstart worden de modellen onder de naam Longco Easy Master geleverd. Deze modellen hebben dezelfde techniek als het eBikeboard, maar hebben een nóg betere kwaliteit!

Sportief alternatief voor de scootmobiel

De Longco Easy Master is het sportieve alternatief voor een scootmobiel. Hij kan geleverd worden als een scootmobiel, zodat u hierop zonder rijbewijs gewoon mag rijden. Met de hoge zit heeft u een goed uitzicht en bent u goed zichtbaar in het verkeer. De Longco Easy Master is voorzien van een vaste achter-as zodat u kunt stilstaan zonder hierbij om te vallen. Hij rijdt door de luchtvering zeer comfortabel en uw voeten zet u gemakkelijk op het voetplateau of op de luxe voetsteunen.

Rijd zoals u dat wilt

De Longco Easy Master ziet er sportief uit en is daarnaast erg veelzijdig. De stuurstand met lederen handvatten is in hoogte verstelbaar en de voetsteunen zijn inklapbaar. Zo kunt u in combinatie met het comfortzadel wel erg comfortabel rijden. Daarnaast is de maximumsnelheid instelbaar, zit er een cruise-control functie op en kunt u er mee achteruit rijden. Door zijn brede gefixeerde achteras is de Longco Easy Master erg stabiel en door zijn draaicirkel van 1,1 meter toch zeer wendbaar.

Sportief en comfortabel

De Longco Easy Master is het sportieve en comfortabele alternatief van de scootmobiel, die vanaf nu weer bij Scoot2be verkrijgbaar is. Kom dus snel langs in onze showroom om dit hoogwaardige mobiliteitsproduct aan te schaffen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst.

Longco Easy Master
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen