Menu

Aanhangwagens

Scootwagen

Vouwbare aanhangwagen voor scootmobiel of driewielfiets

Recreaties levert zijn RDW goedgekeurde aanhanger voor scootmobiel of driewielfiets. Door de populariteit van de eerste Scootwagen van Astorc kennen veel mensen deze zeer lichte, compacte en zeer degelijke aanhangwagen. Het nieuwe model mag er dan ook zijn en is nog verder verbeterd.

De nieuwe Scootwagen is geschikt voor zowel 3 wiel als 4 wiel scootmobielen van alle fomaten. Ook driewielfietsen kunnen hier uitstekend op mee worden genomen dankzij een slimme aanpassing. Naast scootmobiel of driewielfiets kan voortaan ook de (elektrische) fiets van een partner standaard meegenomen worden. Of zelfs nog een extra (tweede) fiets.

Opbergen is geen probleem. Het Verticale Parkeer Systeem VPS wordt standaard meegeleverd. Uw Scootwagen staat binnen enkele tellen overeind en ingeklapt om vervolgens naar zijn plek gerold te worden. Bijvoorbeeld achter in de garage.

De Scootwagen in detail:

Certificering

Door de veranderde wetgeving heeft de nieuwe Scootwagen een typegoedkeuring en een corresponderend chassisnummer. Doordat de Scootwagen EU-gecertificeerd is en daardoor een uniek nummer heeft, kunt u in geval van diefstal met uw certificaat altijd aantonen dat u de eigenaar bent.

Universeel ontwerp

Door de universele eigenschap is de Scootwagen te gebruiken voor vervoer van scootmobielen met 3 en 4 wielen. Hierdoor heeft de U de vrijheid om te kunnen wisselen van scootmobiel en fietsmodellen.

All-in pakket

De Scootwagen wordt nu standaard met VPS (Verticaal Parking System) en gemonteerde fietsdrager voor alle types (elektrische) fietsen geleverd. Hierdoor is de Scootwagen in het gebruik ook tijdbesparend. De Scootwagen wordt inclusief oprijplaten en spanbandenset geleverd.

Inklapbare constructie

Door de inklapbare eigenschap en het verkleinde Verticale Parkeer Systeem VPS is het mogelijk om de Scootwagen in een kleine ruimte zeer ruimtebesparend verticaal op te bergen. Op de VPS neemt de Scootwagen evenveel ruimte in als een fiets. Met de 4 zwenkwielen van de VPS is hij ook makkelijk te verplaatsen. Door zijn geringe stahoogte (175 cm) is het mogelijk onder alle deurposten en garagedeuren door te rijden.

Er is ook een een vouwbare uitvoering met een opdraai mechanisme zodat u niet hoeft te tillen

Nieuw:

Inklap systeem
Nu Leverbaar: met dit systeem hoeft u niet meer te tillen om de aanhanger overeind te zetten. Met een ratel draait u de aanhanger in een opklap stand. U kunt hem zo handig binnen rijden en neemt hij weinig plak in.

Oprijplaten op de aanhanger:

Als praktische optie kunnen de oprijplaten van de Scootwagen op de aanhanger gemonteerd mee worden genomen. Voor het laden en lossen kunnen deze makkelijk los worden gehaald en vervolgens weer opgeborgen.

Lage kogeldruk:

Bij een maximaal geladen Scootwagen is de druk op de kogel 45 kg. Door deze lage kogeldruk is het wettelijk mogelijk de Scootwagen met veel auto’s te gebruiken. Let op: Wij willen u erop attenderen dat bij de meeste auto’s de maximale kogeldruk 50 kg is.

Dubbele coating

Uiteraard is de constructie van de Scootwagen van hoogwaardig staal gemaakt en wordt de Scootwagen verzinkt én gepoedercoat, zodat u beschikt over high-end product van topkwaliteit.

Gemak in transport

De verzending naar ons als dealer geschiedt als één geheel gemonteerd pakket. De Scootwagen wordt door ons dus  ook gebruiksklaar geleverd waardoor deze, indien gewenst, direct aan de auto gekoppeld kan worden. Het gehele proces is tijdbesparend. De Scootwagen kan ook leeg vervoerd worden.

Garantie

Omdat we veel vertrouwen hebben in ons product en de hoge kwaliteit, leveren we de Scootwagen met 2 jaar garantie.

Productie en service vanuit Nederland

De binnenlandse productie brengt kwaliteit en snelle service met zich mee. Ook een snelle levering van reserve onderdelen zal geen probleem zijn.

Producteigenschappen

  • Leeg gewicht 100 kg
  • Max. laadvermogen 350 kg
  • Lengte 2550 mm
  • Breedte 1435 mm
  • Hoogte 940 mm
  • Hoogte op de VPS 1750 mm
  • Max snelheid 130 km/h (Let op: per land gelden verschillende maxima)

Wij hebben de Scootwagen niet standaard in de showroom staan maar kunnen hem wel leveren.

Alleen op aanvraag!

Prijzen Recreaties Scootwagen compleet incl btw.
Scootwagen voor scootmobiel inclusief plaats voor 1 fiets en VPS € 2995,- + € 150,- orderkosten
Scootwagen voor scootmobiel inclusief plaats voor 1 fiets en inklap systeem € 3895,- + € 150,- orderkosten

Scootwagen voor driewielfiets inclusief plaats voor 1 fiets en VPS € 3195,- + € 150,- orderkosten
Scootwagen voor driewielfiets inclusief plaats voor 1 fiets en inklap systeem € 4095,- + € 150,- orderkosten

Meerprijs extra plaats voor 2e fiets € 100,-
Opklap systeem achteraf leveren € 950,-  excl montage € 100,-
Meerprijs Reservewiel gemonteerd op aanhanger € 125,- los € 75,-

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte Zitlengte Zithoogte Mobiel breedte
max 143,5 cm
Mobiel lengte
max 255 cm
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen