Menu

Hase Trigo Up

De wilde zeventiger jaren: Met de TRIGO UP wordt je lage zit/ ligfiets je lievelingsfiets.

De TRIGO UP biedt als lage zit/ ligfiets met bovenstuur hoge stabiliteit en hoog zit comfort. En zo wordt deze felrode uitdaging een topper om oud mee te worden.

Comfortabele lage zit/ ligfiets driewieler: comfortabele stoel en hoog stuur. Wie zegt dat je op een dag alleen beige hoeft te dragen en je voeten lekker stil moet houden? De wereld is kleurrijk, en wij ook! En zo lang als mogelijk zullen we blijven fietsen.

Wie deze houding heeft, zal uiteindelijk bij de TRIGO UP komen. Hier wordt de comfortabele en veilige ligfiets met een bovenstuur gecombineerd, zoals u dat bij een fiets gewend bent.

Trouwens: omdat een lagere stoel geen hoog zadel is, geeft de TRIGO UP op de mooiste plekken je automatisch een comfortabele zitplaats voor een kleine pauze tijdens de fietstocht. Prachtig!

Flexibel: oneindige instelbaar. Omdat de frame delenvan de fiets in geleiderails lopen en traploos instelbaar zijn, kan de TRIGO UP snel worden aangepast aan rijders tussen 1 meter 40 en 2 meter. Voor de lengte-instelling is het los draaien van een klemhendel voldoende om de stoel naar de juiste plaats te duwen.

U hebt geen fiets gereedschap nodig en de ketting hoeft niet te worden ingekort! Net zo gemakkelijk kunnen de hoogte en helling van de stoel en de hoogte, hoek en afstand van het stuur op de Trigo up worden aangepast.

Praktisch: tassen en co. Met heel veel ruimte. Er gaat heel veel in die slimme tas! De Roller Bag is zo groot dat je er enorm veel boodschappen in kunt doen. Als je het liever kleiner wilt, koop dan een mand. De “Baskit” van Racktime past perfect bij de ligfiets.

Patent: Elektro motor voor montage achteraf. Sportieve fietsers die nog goed vooruit kunnen, kunnen de TRIGO UP eerst in de niet-gemotoriseerde versie kopen en later de Shimano Steps-middenmotor laten monteren! Dit is nu het bijzondere van deze Trigo Up: met een paar eenvoudige handelingen wordt de stille en efficiënte motor zo nodig gemonteerd of gedemonteerd.

Zeer interessant met PGB! (Persoons Gebonden Budget) Driewielfiets via WMO van de gemeente? Vraag naar een PGB zodat u zelf kunt kiezen voor produkt en leverancier! Voordelen PGB

Alle andere modellen van Hase Bikes zijn door ons ook leverbaar.

Bel of mail voor meer info, proefrit of scherpe offerte!

De Trigo Up wordt standaard al met handremmen en 8 versnellingsnaaf aangeboden en een compleet verstelbare stoel, maar zonder verlichting, spatborden, mandje en slot.

De Trigo is het model met onderstuur, onder de stoel.
De Trigo Up is het model met het stuur voor je. Meer info.

Trigo met 24v derailleur en handremmen basis vanaf € 2538,- incl btw
Trigo met 8v nexus naaf en handremmen basis vanaf € 2904,- incl btw
Trigo Up 8v nexus naaf en handremmen basis vanaf € 2721,- incl btw

Trigo met 24v derailleur en handremmen incl slot, mand, spatborden en verlichting  vanaf € 3043,- incl btw
Trigo met Nexus 8 naaf en handremmen incl slot, mand, spatborden en verlichting  vanaf € 3409,- incl btw

Trigo Up Nexus 8 naaf en handremmen incl slot, mand, spatborden en verlichting vanaf € 3226,- incl btw

Meerprijs Motor Shimano Steps E5000 inbouwset  504Wh € 2144,-
montage € 180,-

Meerprijs Differentieel inbouwset € 376,-
montage € 90,-

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
stoeltje
Zitlengte
stoeltje
Zithoogte
58.5 – 66.5 cm
Mobiel breedte
83 cm
Mobiel lengte
179 – 210 cm

Technische gegevens en uitrustingsdetails

Hase Trigo Up

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen