Menu

HP Velotech Scorpion Plus 20

Mobiliteit zonder grenzen

Scorpion plus 20: onze meest veelzijdige driewieler die bij al uw dagelijkse uitdagingen past.
Waar u ook naartoe wilt: uw Scorpion plus 20 brengt u daarheen. Een reis naar het platteland, een verre reis of de stad in – met de meest overtuigende comfort-trike zult u overal de aandacht trekken. De genen van deze trike combineren flexibiliteit en veiligheid met maximaal rijplezier. In elk detail vindt u extra-voordelen. Als voorbeeld bieden wij een van onze elektromotoren met een achteruitversnelling om het draaien van manoeuvres net zo eenvoudig mogelijk te maken – vanaf nu zijn er geen limieten meer voor uw mobiliteit!

Hoger, breder, comfortabeler: de ontwerpers van HP Velotechnik hebben overgedragen wat de sportvan-klasse maakt in de constructie van trikes. Terwijl we u in deze hoge zitplaats plaatsen, willen we dat u in bijna elke situatie een buitengewoon overzicht hebt. Een zithoogte van 57 centimeter (22,5 “) vertegenwoordigt een unieke situatie van dit soort trikes – en bracht een Eurobike Award naar de Scorpion plus 20 toen deze werd gelanceerd op ‘s werelds meest belangrijke fietsbeurs.

Ontdek het gemak van fietsen

Scorpion plus 20: dynamische rit met hoge stoel
Instappen – zo eenvoudig als nooit tevoren! Dankzij het bredere frame was het nog nooit zo eenvoudig om op een ​​trike te stappen. De brede constructie bereikt een indrukwekkende kantelstabiliteit. Ervaar uit eerste hand de dynamische cultuur van het chassis van de Scorpion fs-klasse, die harmonieus samensmelt met de solide prestaties van deze SUV-trike.

Het doel bij het verbeteren van de Scorpion-klasse was om een ​​driewieler te bouwen met een hoge zitpositie. Dat garandeert niet alleen een superieur overzicht in het verkeer, het vergemakkelijkt de montage op een manier die niet eerder werd bereikt met trikes van dit ontwerp. Daarbij hebben onze ingenieurs de Scorpion plus 20 geoptimaliseerd om gehandicapte mensen te voorzien van een door de mens aangedreven voertuig. Je hoeft alleen maar een paar eenvoudige maar zeer onderscheidende accessoires te monteren.

Accessoires die zinvol zijn: Scorpion plus – betekent een “plus” van comfort op vele manieren. Terwijl anderen het stuur stevig vast moeten houden, kun je je arm soepel op de handsteun laten rusten en kijk je uit naar een ontspannen optreden. Of probeer onze pedalen met hiel- en voetklem, waardoor pedaalsystemen op schoenplaatjes ouderwets worden. Je voeten blijven super stevig in het pedaal – door je alledaagse schoenen te gebruiken!

Maximaal comfort is ons minimum: over een paar jaar zal de elektrische achteruitversnelling voor driewielers met elektrische rij-assistentie waarschijnlijk het meest standaard zijn. HP Velotechnik biedt deze functie al vandaag aan. Voor voertuigen die zo stabiel zijn als onze ligfietsen, is achteruit rijden een fluitje van een cent. Een kleine stap in de ontwikkelingsgeschiedenis – maar een grote “plus” voor dagelijks gebruik.

De speciale Plus: de Scorpion plus 20 zal de SUV-genen slechts in één aspect verlaten: ondanks het brede frame kan het in slechts één minuut worden opgevouwen tot zeer handige afmetingen. Daarom hebben onze ontwerpers het gepatenteerde snel opvouwbare scharnier opnieuw ontworpen. En door dit nieuwe ontwerp wordt de maximale belasting verhoogd.

Zeer interessant met PGB! (Persoons Gebonden Budget) Scootmobiel via WMO van de gemeente? Op naar PGB Controleren zelfverzoek voor productie en leverancier! Voordelen PGB

Alle andere modellen van HP Velotech zijn door ons beschikbaar maar vooralsnog alleen op aanvraag. Levertijd in overleg.

Bel of mail voor meer info, proefrit of Beknopte offerte!

HP Velotech Scorpion Plus20 vanaf € 4846, – incl btw.
HP Velotech Scorpion Plus20 Shimano Steps vanaf € 6760, – incl btw.

Demo HP Velotechnik Scorpion plus20 showroommodel met sterkste E8000 Motor van € 8436 voor € 6500,-
incl Ergomesh HS-XL seat, Shimano Steps E8000XT Di2 418Wh, Elektrisch schakelen, Avid BB7 gekoppelde remmen, parkeer rem, verlichting op accu, etc.

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte Zitlengte Zithoogte Mobiel breedte
66 cm
Mobiel lengte
140 cm
seat height BodyLink 43 cm
seat height ErgoMesh / Ergomesh HS plus 46 / 57 cm
seat width Ergomesh / Ergomesh XL 38 / 43 cm
seat angle 46–54°
bottom bracket height 37–43 cm
suspension travel 6 cm front / 8 cm rear
ground clearance 15,5 cm
wheel size 20″ (ISO 406)
max. tire width 5 cm / 2″
wheel base 110 cm
track width 86 cm
width 91 cm
length 168–200 cm
turning circle 4,75 m diameter
weight from 18,8 kg
folding system HP Dual Flat Fold D.F.F.
size folded 81 × 91 × 83 cm
max load max. 150 kg
frame Aluminium 7005T6u heat treated
finish
phosphated and
powdercoated
Cosmic grey
Magma red / swing arm Black
custom colour
rider height min. ca. 1,49 m
max. ca. 2,00 m
Frame Warranty 10 years when registered
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen