Menu

Hase Pino

De nieuwe generatie PINO. De nieuwe tandems, die ook dienst kunnen doen als bakfietsen of familietaxi’s, brengen meer plezier dan ooit tevoren. Nog meer??? Ja, nog meer! Nog meer ergonomie en stabiliteit voor veilig en plezierig rijden en nog meer veelzijdigheid voor gemakkelijk parkeren. Want met hun traploos instelbare lengte en telescoopmechanisme kunnen de nieuwe PINO’s worden ingekort tot het formaat van een mountainbike!

Omdat de bestuurder op de tweede rij net zo’n goed zicht heeft als de passagier en omdat de fiets zo flexibel instelbaar is, kan iedereen plaats nemen op de comfortabele voorzitting: kinderen vanaf 1 meter die bijvoorbeeld nog niet zelf kunnen of willen fietsen (evt met extra trapas) of volwassenen met bijvoorbeeld een beperking.

Net als zijn voorganger heeft ook de nieuwe PINO een tweedelig frame. In plaats van een frameverbinding om ze uit elkaar te halen, is er echter een nieuw ingenieus telescopisch mechanisme. Met andere woorden: je verkort de wielbasis door simpelweg de twee delen in elkaar te drukken. Het voorste gedeelte schuift soepel in het hoofdframe, de geometrie blijft perfect uitgelijnd en de speling van de vette ketting wordt opgevangen door het frame-snel verstelmechanisme.

Dankzij deze nieuwe technologie kan de PINO in elke gang of kelder worden geparkeerd en heeft hij niet meer ruimte nodig dan een normale fiets. Met het stuur naar beneden geklapt, kan het zelfs compact genoeg worden gemaakt om op elke standaard aan de achterkant gemonteerde autodrager te passen.

Nog verbazingwekkender: de verkorte PINO is berijdbaar! Bij zijn minimale lengte is de wielbasis ongeveer gelijk aan die van een stadsfiets en zijn de wegligging en draaicirkel min of meer hetzelfde.

Ook voor de kleintjes zijn er grote veranderingen! Dankzij de in lengte verstelbare crankarmen en een stoeladapter kunnen medepiloten van slechts één meter hoogte gewoon op de pedalen springen en beginnen te trappen – er is geen extra crankstel nodig!

Als semi-liggende tandem heeft de PINO altijd een speciaal stuur gehad. Maar nu zijn we erin geslaagd ze nog ergonomischer te maken. De breedte, hoek en hoogte van het nieuwe stuur kunnen eenvoudig worden aangepast aan individuele berijders. Het resultaat is dat rijders van elk formaat en elk postuur de perfecte stuurpositie kunnen vinden.

Twee berijders of zware vracht – een PINO heeft veel te vervoeren. Om de PINO nog veiliger en aangenamer te maken, hebben we de stabiliteit op veel gebieden verbeterd. Bovendien zijn beide crankstellen nu ongeveer 30 mm lager dan bij de oude PINO. Hierdoor kunnen de voeten van de achterste rijder gemakkelijker de grond bereiken en trapt de voorste rijder iets naar beneden. Alles PINO? Alles PINO!

EIGENSCHAPPEN

  • Goede communicatie mogelijk door combinatie van zitten en liggen.
  • Goed zicht voor beiden.
  • Vrijloop ideaal voor familie gebruik of revalidatie.
  • Wendbaar door korte wielbasis.
  • Deelbaar frame.
  • Mogelijkheden voor elektrische ondersteuning.
  • Optionele voorvork vering.
  • Inklapbaar voor makkelijke berging.

Pino Allround

De uitvoering die het best aan alle wensen voldoet. O.a. met voorvork vering, verlichting, spatborden en 2 been standaard en goedgekeurd ART ringslot.
De tandem met de onbegrensde mogelijkheden. Dankzij het slimme concept en de hoogwaardige componenten zowel voor personen als goederen vervoer op elke rit geschikt. Instelbaar voor personen van 1,50 tot 2,00 meter. Uitstekend mee te nemen door het verstelbaar frame.

Pino Tour

De Pino Tour is klaar voor het nog zwaardere werk. Standaard al voorzien van een hogere kwaliteit Naaf, versnelling en nog betere remmen. Tevens voorzien van de Hase Lowrider en uitgebreide bagagedrager om alle bagage van 2 personen mee te nemen. Van plezierreis tot marathon. Helemaal op het reizen afgestemd.

Pino Individuell

Helemaal uw eigen Pino samenstellen? Dat kan ook. U kiest alle onderdelen zelf voor uw eigen maatwerk Pino.

Pino Steps

De Pino uitgevoerd met elektrische trapondersteuning van Shimano met 504watt uur Li-Ion accu voor ca 50 km. De middenmotor drijft het achterwiel aan.

 

Zeer interessant met PGB! (Persoons Gebonden Budget) Scootmobiel via WMO van de gemeente? Vraag naar een PGB zodat u zelf kunt kiezen voor produkt en leverancier! Voordelen PGB

Alle andere modellen van Hase Bikes zijn door ons ook leverbaar.

Bel of mail voor meer info, proefrit of scherpe offerte!

 

Hase Pino Allround vanaf € 6038,- incl btw.
Hase Pino Tour vanaf  € 7779,- incl btw.
Hase Pino Steps vanaf € 7779,- incl btw.

Veel opties en accessoires leverbaar: prijzen op aanvraag

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
stoeltje+zadel
Zitlengte
stoeltje+zadel
Zithoogte
64 cm
Mobiel breedte
64 cm
Mobiel lengte
210 – 237 cm

Technische gegevens en uitvoeringsdetails

Pino Allround

Technische gegevens en uivoeringsdetails

Pino Tour

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen