Menu

Sunrise Gemino 20

Lichtgewicht design rollator, 100% functionaliteit, aantrekkelijke prijs

Zoekt u een hoogwaardige rollator met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, dan is de Gemino 20 de juiste keuze voor u. Deze design rollator is makkelijk en veilig in gebruik, u neemt hem eenvoudig mee door het unieke vouwkliksysteem en uiteraard rijdt hij zeer licht en stabiel.

De Gemino 20 is verkrijgbaar in 3 verschillende maten, zo kunt u altijd een model vinden wat bij u en uw wensen past.

Voordelen van de Gemino 20 rollator

Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding

De Gemino 20 is voorzien van alle technische details van SunriseMedicals award-winning Gemino 30 rollator, en kan worden gecombineerd met diverse Gemino accessoires van Sunrise Medical. Verkrijgbaar in de framekleur grey (poedercoating). Kortom, 100% functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Hoog comfort

Of u nu thuis bent of onderweg, met de Gemino 20 geniet u van hoog comfort. De hoogte-instelling met memory functie zorgt ervoor dat de duwhandvatten altijd in de juiste positie staan. U rijdt licht en kunt makkelijk manoeuvreren. Tijd voor een ruststop tijdens het wandelen? De brede zitting is ervoor gemaakt!

Maximale veiligheid

Het gebruik van hoogwaardige componenten zorgt voor een stabiele en stevige constructie met een belastbaarheid tot 150 kg. Door de geïntegreerde reflectoren aan alle zijden van de rollator bent u altijd goed zichtbaar, ook in het donker.

Eenvoudig in gebruik

Door zijn compacte vormgeving, unieke vouwkliksysteem en gewicht van slechts 7,1 kg neemt u de Gemino 20 makkelijk mee in de auto. Ook in huis heeft u weinig (opberg)ruimte nodig. De ergonomische gevormde handvatten met antislip zorgen voor eenvoudige bediening van de rollator en de remmen.

Bel of mail voor meer info of proefrit!

Binnen De Kempen: Telefonisch bestellen, gratis aan huis gebracht!

Top rollator Gemino 20 in zilver € 349,- incl btw.
Meerprijs rugsteun € 40,-
Meerprijs stokhouder € 40,-
Meerprijs luxe tas zwart € 85,-
Er zijn nog veel meer accessoires.

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
42/47 cm
Zitlengte Zithoogte
62/55/48 cm
Mobiel breedte
60/55 cm
Mobiel lengte
65/68 cm
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen