Menu

Sunrise Gemino 30 Parkinson

Een rollator speciaal ontworpen voor mensen met Parkinson.

Soms is er iets extra’s nodig om veilig te kunnen wandelen. Dit geldt ook voor mensen met de ziekte van Parkinson. Speciaal voor deze mensen heeft Sunrise Medical een rollator ontwikkeld die volledig is afgestemd op hun specifieke behoeften. Met de Gemino 30 Parkinson kunnen ook zij er onbezorgd op uit.

Aangepaste functies
De Gemino 30 Parkinson is voorzien van een vertraagrem die zorgt voor extra weerstand en een gelijkmatig looptempo. U kunt de gewenste weerstand eenvoudig instellen. Daarnaast heeft de Gemino 30 Parkinson een omgekeerde remfunctie. Dat betekent dat de rollator onmiddellijk stopt als de rem wordt losgelaten. Dit zorgt voor extra veiligheid bij bijvoorbeeld ‘bevriezing’ van lopen. Om ‘bevriezing’ op te heffen, kan een laserlijn worden geactiveerd. Doordat de gebruiker zich op de lijn op de grond kan concentreren, kan hij hier overheen stappen. En vervolgens weer verder lopen.

100% Veiligheid
Het unieke ontwerp biedt een zeer stabiele ondersteuning, zodat u in elke omgeving veilig kunt lopen. Wilt u tijdens het wandelen even rusten? Dan biedt de Gemino 30 Parkinson u een goede zitplaats. Zowel de zitting als de mand zijn gemaakt van een geweven materiaal, zodat u altijd goed zicht houdt op de ondergrond voor de rollator. Door de geïntegreerde hoogwaardige reflectoren bent u ook in het donker goed zichtbaar.

100% Design
Alle dingen om ons heen zijn belangrijk om te laten zien hoe we in het leven staan. Een goed design maakt van een product een interessant object.  Gemino 30 heeft verschillende internationale designprijzen gewonnen. De Gemino 30 Parkinson is visueel hetzelfde als de Gemino 30, maar biedt vele extra’s. Daarmee kunt u met veel vertrouwen op pad!

100% Comfort
De hoogte van de ergonomisch vormgegeven duwhandvatten kan eenvoudig worden ingesteld. Uw voorkeurspositie stelt u middels de geheugenfunctie in. Zo hebben de duwhandvatten altijd de juiste hoogte, en bieden u veel ondersteuning bij het lopen. Afhankelijk van uw lengte kiest u de Gemino 30 Parkinson of de Gemino 30M Parkinson, elk met een eigen zithoogte voor een optimale houding. De Gemino 30 Parkinson is eenvoudig op te vouwen en vergrendelt automatisch. Door zijn compacte afmetingen en lage gewicht neemt u deze rollator heel makkelijk mee en heeft u ook thuis weinig bergruimte nodig.

Leverbaar in zilvergrijs in Medium en Small.

Bel of mail voor meer info of proefrit!

Binnen De Kempen: Telefonisch bestellen, gratis aan huis gebracht!

Rollator Gemino 30 Parkinson in L of M € 1254,- incl btw.
Meerprijs rugsteun € 40,-
Meerprijs stokhouder € 40,-
Meerprijs luxe tas zwart € 85,-

Andere opties op aanvraag.

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
470mm
Zitlengte
Zithoogte

620 mm

Mobiel breedte

600 mm

Mobiel lengte

650 mm

Specificaties

Artikelnummer
Max. gebruikersgewicht 130 kg
Aanbevolen gebruikerslengte 5kg
Afmetingingen LxBxH 650 x 600 x 780-1000 mm
Afmetingen opgevouwen LxBxH 650 x 230 x 800 mm
Draaicirkel 840 mm
Totaal gewicht zonder mand 7.5 kg
Totaal gewicht met mand 7.8 kg
Standaard incl.
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen