Menu

Sunrise Gemino 30 Comfort

Maximaal wendbaar in huis met uitstekende prestaties buiten.

De Gemino 30 Comfort rollator is compact en een echte lichtgewicht met uitstekende rijeigenschappen en stabiliteit. Met zijn extra grote zachte wielen en mooie velgen kan je met deze design rollator comfortabel en veilig lopen.

Door de straten slenteren in een oude stad of gewoon eenvoudig drempels nemen bij je thuis? Met Gemino 30 Comfort is dit allemaal geen probleem!

Dé Gemino 30 Comfort is dé ideale rollator voor in huis, maar ook voor buiten.

Uiterst wendbaar binnenshuis met uitstekende buitenprestaties

De Gemino 30 Comfort lichtgewicht rollator combineert de uitzonderlijke wendbaarheid binnenshuis van de Gemino 30 lichtwicht rollator met de uitstekende buitenprestaties van de Gemino 60 buiten rollator.

Deze buiten rollator is compact en licht van gewicht met uitstekende rijeigenschappen voor zowel binnen als buiten. De Gemino 30 Comfort is niet zomaar een loophulpmiddel. Het lichtgewicht design, de functionaliteit, de hoogwaardige materialen in combinatie met de uitstekende en comfortabele rijeigenschappen maakt de Gemino 30 Comfort de ideale rollator voor binnen en buiten gebruik.

Wandelen met het hoogste comfort

Met de Gemino 30 Comfort lichtgewicht rollator loop je op elk oppervlak comfortabel. De grote schokabsorberende wielen zorgen ervoor dat je makkelijk obstakels kan nemen.

Met de extra grote wielen ervaar je 20% meer comfort dan de normale wielen.

Een sterke en stijlvolle bagagemand

De bagagemand die met de lichtgewicht buiten rollator wordt geleverd heeft extra lange handvatten en is eenvoudig met één hand te bedienen. Ook is de bagagemand makkelijk te bevestigen met het kliksysteem.

De bagagemand kan makkelijk 10 kg bagage meenemen en is beschikbaar in de kleuren black, grey, brown, blue en pink.

Ruim assortiment aan accessoires en opties

De Gemino 30 Comfort lichtgewicht buiten rollator is verkrijgbaar in twee framelengtes (30 en 30M) en natuurlijk kan de rollator volledige worden ingesteld! Een bijpassende mand, paraplu, een comfortabele steun in de rug of duidelijke verlichting? Kies de opties die passen bij jouw behoeften en actieve lifestyle!

Bel of mail voor meer info of proefrit!

Binnen De Kempen: Telefonisch bestellen, gratis aan huis gebracht!

Leverbaar in zilver, blauw en rood.
Leverbaar in standaard en medium maat.

Sunrise Gemino 30 Comfort € 390,- incl btw.
Meerprijs rugsteun € 35,-
Meerprijs stokhouder € 35,-
Meerprijs luxe tas zwart € 75,-

Andere opties op aanvraag

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
47 cm
Zitlengte
Zithoogte
64 cm
M 57 cm
Mobiel breedte
60 cm
Mobiel lengte
68 cm
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen