Menu

Sunrise Gemino 60 Walker

Comfortabele buiten rollator met optimale ondersteuning en stabiliteit

De Gemino 60 Walker is een lichtgewicht buiten rollator met elleboogondersteuning. De Walker zorgt voor extra ondersteuning aan de onderarmen en voor meer stabiliteit tijdens het lopen binnen en buiten. Met de grote soft wielen loopt u heel comfortabel over straat en kunt u heerlijk genieten van de omgeving.

De elleboogondersteuning van de rollator is eenvoudig in hoogte, positie en hoek aan te passen, naar uw loop comfort. Het remsysteem en de duwhandvatten zijn volledig geïntegreerd in de elleboogsteunen en zijn daardoor makkelijk bereikbaar en te bedienen.

Wandelen door het bos, shoppen in de winkelstraat of een hoge stoeprand? Het is geen probleem met deze buiten rollator. U loopt veilig, stabiel en comfortabel met de Gemino 60 Walker!

Een bekroond ontwerp

De Gemino 60 Walker is niet zomaar een loophulpmiddel. Met onze award-winning Gemino 60 Walker rollator krijgt u ‘the best of the best’. De Gemino 60 Walker is erkend door internationale design instituten zoals Red Dot, iF en het Duitse consumententijdschrift Öko-Test. Een lichtgewicht design, innovatieve functionaliteit, hoogwaardige materialen en moderne styling – voor eenvoudig en veilig gebruik en een betere kwaliteit van leven!

Comfortabel en veilig buitengebruik

Deze buiten rollator is stevig en heeft een breed en lang loopframe met extra grote wielen. Deze combinatie zorgt voor een comfortabele wandelervaring en is ideaal voor het lopen op oneffen terrein. Stoepranden, klinkers, een bospad of gewoon een drempel in huis, het is geen probleem voor de Gemino 60 Walker! De grote wielbasis zorgt voor een stabiele rollator met extra loopruimte en een ruime zitting. Ideaal als u tijdens het wandelen een pauze wilt nemen!

Makkelijk te hanteren en op te bergen

Relaxt wandelen, dat is wat u kunt verwachten van de Gemino 60 Walker. De hoogte-instelling met memory functie zorgt ervoor dat de elleboogondersteuning altijd in de juiste positie staan. Door het unieke vouwkliksysteem neemt u de Walker eenvoudig mee in de auto of kunt u de rollator opbergen in huis. De rollator is makkelijk te hanteren, zelfs in opgevouwen positie.

Ruim assortiment aan accessoires en opties

De Gemino 60 Walker design rollator is verkrijgbaar in twee framelengtes (60 en 60M) en natuurlijk kan de lichtgewicht rollator volledige worden aangepast! Personaliseer de Gemino 60 Walker met de voor u gewenste opties en accessoires. Een bijpassende mand, een praktische krukhouder, infuushouder, een comfortabele steun in de rug of duidelijke verlichting? Het is geen probleem!

Bel of mail voor meer info of proefrit!

Binnen De Kempen: Telefonisch bestellen, gratis aan huis gebracht!

Sunrise Gemino 60 Walker € 849,- incl btw.
Meerprijs stokhouder € 40,-
Meerprijs luxe tas zwart € 85,-

Andere opties op aanvraag

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
51 cm
Zitlengte
Zithoogte
62 cm
M 53 cm
Mobiel breedte
64 cm
Mobiel lengte
74 cm

Specificaties

Artikelnummer 814750-000100  /  814750-000120   /   814750-000125
Max. gebruikersgewicht 130 kg
Aanbevolen gebruikerslengte 1,50-2,00 m
Afmetingingen LxBxH 740 x 640 x 985-115.5 mm
Afmetingen opgevouwen LxBxH 740 x 355 x 1090 mm
Draaicirkel 950 mm
Totaal gewicht zonder mand 11.8 kg
Totaal gewicht met mand 12.1 kg
Standaard incl.
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen