Menu

Topro Hestia

Stijlvolle, ruimtebesparende opvouwbare indoor rollator die dat beslissende pluspunt biedt in onafhankelijkheid en comfort thuis. De TOPRO HESTIA heeft een schat aan geavanceerde functies die veilige voortbeweging, gemakkelijk op- en afstappen en veilig transport van maaltijden en andere items mogelijk maken. Als het om stabiliteit en kwaliteit gaat, is de Hestia een echte TOPRO. Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Compromisloos comfortabel
Dankzij de ergonomisch gevormde, in hoogte verstelbare handgrepen met leuning en remhendel is de rollator in verschillende standen en met één hand te bedienen.Dankzij de ergonomisch gevormde, in hoogte verstelbare handgrepen met leuning en remhendel is de rollator in verschillende standen te bedienen.

Unieke geïntegreerde opstahulpmiddelen
De geïntegreerde, uitschuifbare handgrepen bieden veilige ondersteuning bij het opstaan ​​en gaan zitten. De handgrepen kunnen weer worden neergelaten om ongehinderd te kunnen lopen.

Speciale bak met een paar extra’s
Om tijdens het zitten gemakkelijk bij de bak te kunnen, kan deze naar de loopzijde worden geschoven. Het handvat van het dienblad kan volledig worden neergelaten. Het dienblad kan er ook met slechts één hand op worden gedragen. In het blad zit een bekerhouder en een gleuf waarin de smartphone en tablet geplaatst kunnen worden. Het bijzondere hoogtepunt: als u uw luidsprekers in de groef plaatst, wordt het volume verhoogd! En het gaas onder de lade biedt ruimte voor gemakkelijke en discrete opslag van andere items.

Compact en snel opgevouwen
De TOPRO HESTIA is snel en eenvoudig compact op te vouwen, terwijl het dienblad tegelijkertijd veilig wordt opgeborgen. Zelfs opgevouwen staat hij op zichzelf.

De Hestia scoort ook met zijn unieke TOPRO-ontwerp.
De TOPRO HESTIA, met zijn sierlijke Scandinavische design en elegante geanodiseerde natuurlijke toon, doet denken aan een heldere nazomerdag in de Noorse bergen.

Omschrijving

Stijlvolle, ruimtebesparende opvouwbare binnenrollator, die het onderscheidende pluspunt biedt in onafhankelijkheid en comfort in huis. De TOPRO Hestia heeft een schat aan geavanceerde functies die een veilige voortbeweging, comfortabel opstaan en zitten en veilig transport van maaltijden en andere items mogelijk maken. Als het gaat om stabiliteit en kwaliteit is de Hestia een echte TOPRO. Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Compromisloos comfortabel

Door de ergonomisch gevormde, in hoogte verstelbare handgrepen met leuning en remhendel is de rollator in verschillende standen en met één hand te bedienen.

Unieke geïntegreerde stand-up tools

De geïntegreerde, uitschuifbare handgrepen zorgen voor veilige ondersteuning bij het opstaan en zitten. De handgrepen kunnen weer ingeschoven worden voor ongehinderd lopen.

Speciaal dienblad met een paar extra’s

Om het gemakkelijk te maken om het dienblad te bereiken, zelfs als u gaat zitten, kan het naar de loopzijde worden verschoven. Het handvat van het dienblad kan volledig verzonken worden in de rand. Hiermee kan de lade met slechts één hand worden gedragen. Het dienblad heeft een drankhouder en een groef waarin de smartphone en tablet geplaatst kunnen worden. Het bijzondere: als je je speakers in de groef plaatst, wordt het volume versterkt! En het net onder de lade heeft ruimte voor praktische en discrete opslag van andere items.

Compact en snel opgevouwen

De TOPRO Hestia is snel en eenvoudig compact op te vouwen, terwijl het dienblad veilig is opgeborgen. Zelfs ingeklapt staat hij op zichzelf.

De Hestia scoort ook met zijn unieke TOPRO design

Met zijn sierlijk Scandinavisch design en elegante geanodiseerde natuurlijke kleur doet de TOPRO Hestia denken aan een heldere nazomerdag in de Noorse bergen.

 

Bel of mail voor meer info, proefrit of offerte!

Vanaf € 299,- incl btw
Meerprijs stokhouder € 36,-
Meerprijs anti slip mat dienblad € 25-

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
Zitlengte
Zithoogte Mobiel breedte
55,5 cm
Mobiel lengte
63 cm

Specificaties

Aanbevolen lengte van de gebruiker 156–196 cm
Maximaal gebruikersgewicht 110 kg
Maximale laadvermogen opslagmandje 5 kg
Hoogte handgrepen 81–100 cm
Handgrepen Ergonomisch – diverse posities/afmetingen (TOPRO ErgoBar)
Grijpafstand remhendel 75 mm
Breedte tussen middelpunten van handgrepen 375 mm
Maximale laadvermogen dienblad 5 kg
Hoogte van dienblad positie 683 mm
Afmetingen dienblad 350 × 290 mm
Draai diameter 780 mm
Maximale hoogte 1000 mm
Maximale breedte 555 mm
Maximale lengte 630 mm
Diameter wielen 112 mm
Breedte wielen 24 mm
Afmeting opgevouwen (l × b × h) 250 × 555 × 885 mm
Productgewicht 6,9 kg
Gebruiksgebied Binnen
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen