Menu

Topro Troja 2G

De Troja 2G neemt een voorsprong op de concurrentie als het gaat om veiligheid, flexibiliteit en comfort. De Troja 2G is ontwikkeld op basis van onderzoek en feedback van gebruikers en therapeuten. Het resultaat is de 2e generatie Troja met nog meer gebruiksvriendelijke functies, een hoge focus op veiligheid, flexibiliteit en comfort. Heel veel opties mogelijk!

De Topro Troja 2G is standaard voorzien van comfort (afneembare) rubberen banden. Door de zachte banden loopt u zeer comfortabel over oneffenheden in de weg en heeft u geen last van eventuele “schokken” in onderarmen. De Topro Troja 2G is ook voorzien van luxe afneembare boodschappentas met opbergvakken, ergonomische handgrepen voorzien van bel en is rondom voorzien van reflectoren.

De Troja 2G is leverbaar als Medium en Small.
Medium: grijs, wijnrood, roze, blauw of wit, voor lengtes tussen 150 en 200 cm, maximaal gebruikersgewicht 150 kg, zithoogte 62 cm, gewicht 7,9 kg.
Small: zilver, wit, wijnrood, blauw of roze, voor lengtes tussen 135 en 170 cm, maximaal gebruikersgewicht 125 kg, zithoogte 54 cm, gewicht 7,6 kg.

Bel of mail voor meer info of proefrit!

Binnen De Kempen: Telefonisch bestellen, gratis aan huis gebracht!

Laatste exemplaren

Topro Troja 2G in S € 399,- incl btw.
Meerprijs rugsteun € 43,-
Meerprijs stokhouder € 37,-
Andere opties op aanvraag

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
47 cm
Zitlengte
Zithoogte
M 62 cm
S 54 cm
Mobiel breedte
61 cm
Mobiel lengte
65 cm
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen