Menu

SupaChair

De SupaChair is een duurzame elektrische rolstoel waarbij overbodige plastickappen achterwege zijn gelaten. Het robuuste en stoere uiterlijk en het bedieningsgemak en het zitcomfort, resulteert in een stevige stoel met een draagvermogen tot wel 150 kg! Kortom een SupaChair.

Max gewicht gebruiker 150 kg
Totaal gewicht 36,5 kg
Zwaarste onderdeel 16,7 kg
Accu Li-Ion 24V 15Ah 4 kg
Max snelheid 6,2 km/h
Actieradius 16,5 km

OPTIONEEL:
De duwset waarbij de SupaChair van achterop bediend kan worden. U kunt met deze duwset ook geduwd worden in combinatie met de vrijloopfunctie.

Naast de SupaChair is er ook een SupaScoota.

De SupaChair en SupaScoota, de elektrische mobiliteitshulpmiddelen met een sportieve uitstraling. De SupaChair en Supascoota zijn Australische designs die gefabriceerd worden in Taiwan. Deze combinatie levert deze unieke exemplaren op. In slechts enkele secondes zijn ze uit elkaar gehaald in verschillende onderdelen (accu, zitting en frame) en klaar om mee te nemen in bijvoorbeeld de auto. De SupaChair en SupaScoota hebben een waanzinnige zitting met veerring en zowel voor- als achter luchtbanden. Dit samen resulteert in een zeer stabiele en comfortabele zitting. Hiermee kunt u er weer op uit, waar u maar wilt.

Bel of mail voor meer info of proefrit!

SupaChair incl Li-Ion accu en lader € 1950,-.

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
41 cm
Zitlengte
40 cm
Zithoogte
Mobiel breedte
60 cm
Mobiel lengte
87 cm
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen