Menu

Excel G-Logic

Bekend met de Excel G-Lite Pro? De Excel G-Logic is hier een perfecte aanvulling op. De rolstoel is zeer licht van gewicht (minder dan 12 kg!) en super handig om mee te nemen dankzij de neerklapbare rug, afneembare voetsteunen, afneembare wielen, afneembare bekleding en opklapbaar frame.

Het unieke aan de G-Logic is dat deze samen te stellen is door middel van drie verschillende framekleuren en vier verschillende zit- en rugbekledingsetjes.

De G-Logic is leverbaar in de framekleuren zwart, zilver en wit en met bekledingskleuren blauw-zwart, rood-zwart, oranje-zwart en bruin-zwart.

Waarom de Excel G-Logic?

De Excel G-Logic wordt altijd compleet geleverd. Dit betekent dat het niet mogelijk is om de rolstoel zonder zit / rugbekleding te bestellen. Wel is het mogelijk om extra zit / rugbekleding setjes te bestellen. Het bestellen van extra zit / rugbekleding setjes kan tegen een meerprijs van € 99,00 inclusief BTW, per zit / rugbekledingset.

De Excel G-Logic is voorzien van lichtgewicht achterwielen met een nieuwe generatie polyurethaan lekvrije banden. Dit betekent een lagere rolweerstand en hierdoor rijdt de G-Logic een stuk lichter. Die wielen zijn tevens afneembaar. Tevens is de G-Logic extra comfortabel dankzij de zithoek van 4 graden.

Bij het design van de G-Logic komt oog voor detail zeker naar voren. Zo zijn de armsteunen van de G-Logic in hoogte verstelbaar. Dit is handig als de G-Logic aan tafel moet worden gereden. De rugleuning is half neerklapbaar, wat niet alleen handig is bij het meenemen maar ook als er bij de inzittende een jas aan of uit moet worden getrokken.

Wij kunnen alle zorg hulpmiddelen van Excel leveren!

Bel of mail voor meer info of proefrit!

Binnen De Kempen: Telefonisch bestellen, gratis aan huis gebracht!

Excel G-Logic € 599,- incl btw.

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
40, 45, 50
cm
Zitlengte
42 cm
Zithoogte
54 cm
Mobiel breedte
zitbreedte + 20 cm
Mobiel lengte
108 cm
Totale hoogte: 95 cm (incl. duwhandvatten)
Totale breedte: Zitbreedte + 20 cm
Totale lengte: 108 cm (incl. voetsteunen)
Totaal gewicht: 11,5 kg
Gebruikersgewicht: 113 kg
Beschikbare kleuren: Framekleur: zilver, wit en zwart. Bekleding kleur: oranje-zwart, blauw-zwart, rood-zwart en bruin-zwart.
Zitbreedte: 40, 45 en 50 cm
Zitdiepte: 42 cm
Zithoogte: 54 cm
Rughoogte: 42 cm
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen