Menu

Excel G-Modular

Design, gemak en comfort. Dat is waar de G-Modular voor staat. Deze rolstoel is eenvoudig en snel naar iedere gebruikerswens in te stellen, wat deze rolstoel uniek in zijn soort maakt. In slechts 15 minuten zijn de zithoogte- en diepte ingesteld. De verstelbare opties zijn aangegeven met een oranje kleur, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om bepaalde verstellingen te verrichten. Standaard zeer compleet geleverd en tevens uit te voeren met de Silver Seating polsterlijn.

De G-Modular is opklapbaar. Dankzij het frame, dat volledig uit aluminium vervaardigd is, is de rolstoel lichter van gewicht en dus eenvoudiger op te tillen. Erg handig als de G-Modular in een kofferbak van een auto getild moet worden. In één handige beweging is de G-Modular op te klappen. Door de zitting van voren en van achteren te pakken en omhoog te trekken, klapt het gehele frame zich op. Niet alleen is de G-Modular opklapbaar, ook is deze verkleinbaar. De rugleuning kan neergeklapt worden en zowel de wielen als de voetsteunen kunnen afgenomen worden. Zo blijft slechts een klein pakketje over dat vrijwel in iedere auto past.

De G-Modular is befaamd om zijn eenvoudige zitdiepte-instelling.Deze is namelijk zeer eenvoudig in te stellen. Dit gaat in slechts drie simpele stappen:

  • Het verwijderen van de bekleding
  • Het losdraaien van het onderliggende knopje
  • Het instellen van de gewenste zitdiepte

Hierna kan de knop weer aangedraaid worden en de zitbekleding weer over de knop geplaatst worden. Zo kan de zitdiepte-instelling handig en vooral snel aangepast worden.

Niet technisch aangelegd? Dat is geen probleem bij de G-Modular. Deze rolstoel heeft namelijk aangegeven waar mensen zelf verschillende componenten kunnen verstellen. Dit is aangegeven met een oranje kleur. Zo kan eenvoudig gezien worden hoe de voetsteun weggeklapt en uitgenomen kan worden, hoe de armsteunen in hoogte versteld en zelfs weggeklapt kunnen worden en met welke knop de spanning op de rugspanner kan worden versoepeld, zodat de rolstoel kan opvouwen. Zo lang mogelijk zelfstandig blijven is mogelijk met de G-Modular, dankzij deze slimme optie.

De G-Modular is uitgerust met een rugspanner. Een rugspanner is accessoire die ervoor zorgt dat de rugleuning strak gespannen blijft wanneer er iemand in de rolstoel gaat zitten. De rugspanner is bevestigd aan de rugbuizen van de rolstoel. Als de rolstoel in uitgeklapte stand staat, kan de rugspanner vastgezet worden door middel van de oranje knop in het midden van de rugspanner. Wanneer deze knop wordt vastgezet, biedt dit extra ondersteuning aan de rugleuning.

De rugleuning van de G-Modular is voorzien van spanbanden, welke naspanbaar zijn. Met deze spanbanden kan de gewenste mate en locatie van ondersteuning geboden worden. Om het zitcomfort nog extra te vergroten, is het mogelijk om de rughoek van de G-Modular in te stellen. Dit werkt eenvoudig door middel van het losdraaien van een inbus, het positioneren van de juiste rughoek en het vastdraaien van de inbus.

De G-Modular is voorzien van een handige zithoogte-instelling. Niet alleen is de zithoogte in het frame bij het achterwiel in te stellen, ook kan deze bij de voorvork ingesteld worden. Zo gaat de G-Modular in zijn geheel omhoog en wordt voorkomen dat de rolstoel gaat kantelen. Ook deze instelling is eenvoudig uit te voeren door middel van een inbussleutel.

G-Modular Hemi

De Excel G-Modular HemiNaast de basis eigenschappen die bekend zijn van de G-Modulair, beschikt de Excel G-Modular Hemi uitvoering over de mogelijkheid tot trippelen. Ook is de G-Modular Hemi uit te voeren met onze Silver Seating polsterlijn.

Bel of mail voor meer info of proefrit!

Binnen De Kempen: Telefonisch bestellen, gratis aan huis gebracht!

Excel G-Modular € 1330,- incl btw.
Excel G-Modular Hemi € 1820,- incl btw.

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
35, 37.5, 40, 42.5,
45, 50 en 55 cm
Zitlengte
42.5 cm
Zithoogte
53 cm
Mobiel breedte
zitbreedte + 17 cm
Mobiel lengte
>101 cm
Totale hoogte: 93 ↔ 101 cm
Totale breedte: 63 cm
Totale lengte: 101 cm (incl. voetsteunen)
Totaal gewicht: 15 kg
Gebruikersgewicht: Max. 135 kg
Beschikbare kleuren:
Zitbreedte: 35, 37½, 40, 42½, 45, 50 en 55 cm
Zitdiepte: 42½ cm
Zithoogte: 53 cm
Rughoogte: 39 cm
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen