Menu

Excel Galaxy Plus 4

Op basis van jarenlange ervaring en terugkoppeling van gebruikers heeft Excel een geheel nieuwe scootmobiel ontworpen. De scootmobiel voldoet aan hoge eisen op het gebied van medische comfortvering, veiligheid en duurzaamheid. De basis voor deze ontwikkeling ligt in de positieve ervaringen met de Excel Galaxy, waarvan er inmiddels 13.000 zijn verkocht.

De juiste balans tussen vormgeving, materiaalkeuze en de toepassing van moderne betrouwbare technologie, geven de Excel Galaxy Plus een surplus aan eigenschappen die de gebruiker in staat stellen veilig, comfortabel en zelfstandig op weg te gaan. De Excel Galaxy Plus is bij uitstek de scootmobiel die gebruikt kan worden voor mensen met rugklachten.

Profiteer nu van onze actie: 2+1 jaar garantie!

Bij de aanschaf van de Excel Galaxy Plus 4 krijgt u, bovendop de 2 jaar geldende garantie, nu een extra jaar garantie! Deze garantie is van toepassing op de gehele scootmobiel.

Uitvoering Excel Galaxy Plus 4

De Excel Galaxy Plus 4-wieler is standaard uitgevoerd met: hoekinstelbaar stuur, traploze instelmogelijkheid vanaf het stuur, een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard met knoppen bediening, afneembare mand aan de voorzijde, anti-tip wielen aan de achterzijde, hoofdsteun, onafhankelijke en instelbare vering op de voor- en achterwielen, kunststof slagvaste covers, in 4 trendy kleuren en diefstalpreventie door middel van een contactsleutel. De 4-wiel variant wordt standaard inclusief accu’s en lader geleverd.

Uw reden om te kiezen voor de Excel Galaxy Plus 4:

  • Dubbel geveerde scootmobiel;
  • Fluisterstille motor;
  • Toepassing van nieuwste technologie voor efficiënt en zuinig rijden;
  • Verstelbare stoel voor aanpassing aan de juiste zithouding;
  • Veel vrije beenruimte voor individueel goede zitpositie;
  • Instelbare stuurkolom voor maximale controle

Zeer interessant met PGB! (Persoons Gebonden Budget) Scootmobiel via WMO van de gemeente? Vraag naar een PGB zodat u zelf kunt kiezen voor produkt en leverancier! Voordelen PGB

Bel of mail voor meer info, proefrit of offerte!

Excel Galaxy Plus 4 15 km/h € 4229,- incl btw, lader en 70Ah accu’s.

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
51 cm
Zitlengte
52cm
Zithoogte
46-48cm
Mobiel breedte
67 cm
Mobiel lengte
139 cm
Hoogte  130 cm
Wielbasis  97 cm
Bodem vrijheid 10 cm
Draaicirkel ca 257 cm buitenzijde
Gewicht incl accu 136 kg
Max gewicht gebruiker 160 kg
Armleuninghoogte 19-28 cm
Snelheid 15-17 km/h
Actieradius 40-50 km
Wiel diameter 12 inch / 14 inch
Band breedte 10 cm
Motor
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen