Menu

eBikeboard

Toch weer leverbaar??

April 2018:

We hebben vernomen dat de eBikeboards vanaf (waarschijnlijk) juni weer te leveren zijn, maar dan onder een andere naam. Belangstellenden die we eerder helaas niet konden helpen kunnen zich uiteraard melden.

 

November 2017:

Beste klanten,

Helaas is het doek voor e-Bikeboard AG in Duitsland gevallen. Door de aanhoudende problemen met de productie en vertragingen in de leveringen, is de positie in Duitsland dermate onhoudbaar geworden, dat er inmiddels faillissement is aangevraagd.

De curator onderzoekt nog of een doorstart mogelijk is, maar gezien de problemen met de uiteindelijke producent in China, lijkt die kans zeer klein.

Alle lopende orders zijn komen te vervallen.

De Nederlandse websites zullen vandaag/morgen uit de lucht gaan.

Voor (garantie) reparaties kunnen we niet meer terugvallen op de Duitse organisatie. Onderdelen zijn niet verkrijgbaar. We zullen onze uiterste best doen om met de overgebleven onderdelen u zo lang mogelijk van dienst te zijn. Zeker met banden, accu’s en remblokken etc kunnen we u gewoon helpen.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen