Menu

Kymco K Lite

In navolging van het succes van hun K-Lite Comfort lichtgewicht scootmobiel, heeft Kymco nu een lichtgewicht opvouwbare versie met afstandsbediening gelanceerd die gebruik maakt van lithium-ion batterijtechnologie. De geheel nieuwe K-Lite FE is ontworpen als een echte lichtgewicht scootmobiel met het extra gemak van een inklap-mechanisme met afstandsbediening. Dit model is eenvoudig te bedienen en zal tijdens de vakantie, dagje uit of stopdagje zeker een van onze populairste modellen worden.

 

De scootmobiel is ontworpen om zo beheersbaar mogelijk te zijn en de stoel kan worden verwijderd om het gewicht van de scootmobiel ruim onder de 25 kg te brengen, waardoor de K-Lite FE een van de lichtste automatische opvouwbare scooters op de markt is.
Voor uw gemak en veiligheid zijn er talrijke functies aan dit model toegevoegd. Er is een anti-terugrol mechanisme om ervoor te zorgen dat u veilig kunt starten en stoppen op heuvels en hellingen. Er is een handige opbergzak onder de stoel voor uw persoonlijke bezittingen en een helder LED-lampje aan de voorkant als u zich in donkere of schemerige omstandigheden bevindt.

 

De armsteunen zijn verstelbaar in hoogte en breedte en kunnen ook worden weg geklapt om het op- en afstappen te vergemakkelijken.

 

De scootmobiel kan worden opgevouwen met behulp van een afstandsbediening met sleutelhanger met duidelijke bedieningselementen en er zijn ook knoppen op de stuurkolom. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, zoals een lege accu of een kwijtgeraakte afstandsbediening, dan is er een gemakkelijk toegankelijk voetpedaal om uw scootmobiel handmatig op te vouwen. De lichtgewicht lithium-ion batterij weegt iets meer dan 3,5 kg en kan gemakkelijk worden verwijderd, zodat u de batterij buiten de scootmobiel kunt opladen.

Eigenschappen

  • Er is een kinderbeveiliging voor het veiliger uit en invouwen van de scootmobiel
  • 8 inch wielen die lekdicht zijn met demping en velg uitstraling
  • Een tas onder de zitting met een rits waar u gemakkelijk bij kunt
  • De stoel en het stuur zijn gemakkelijk te verstellen zonder gereedschap
  • De verwijderbare Lithium-ion batterij is gemakkelijk binnen op te laden
  • De stoel kan opgevouwen worden verwijderd om zo het transport te vergemakkelijken
  • Lichtgewicht aluminium frame en batterijen.
  • 15 km bereik per lading

Ook zeer interessant met PGB! (Persoons Gebonden Budget) Driewiel Fiets via WMO van de gemeente? Vraag naar een PGB zodat u zelf kunt kiezen voor product en leverancier! Voordelen PGB

Bel of mail voor meer info, proefrit of offerte!

Vanaf € 3299,- incl btw

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
Zitlengte
Zithoogte

….

Mobiel breedte
….
Mobiel lengte
….

Specificaties

ARTIKELNUMMER 7909100, 7909104 MAX. GEBRUIKERSGEWICHT 120 kg
AFMETING 990 x 460 x 800 – 935 mm, l x b x h DRAAICIRKEL 1300 mm
MAX. SNELHEID 6,4 km/h BANDEN MAAT 200 mm, 8 inch
BANDEN Massief ACTIERADIUS max. 15 km
GEWICHT 29,5 kg ACCU 24V-10Ah Lithium-Ion
MAX. ACCUCAPACITEIT 10 aH STOELHOOGTE VERSTELBAAR Nee
STUURKOLOM VERSTELBAAR Ja MAX. HELLING 8 graden
VERLICHTING Ja KLEUR Goud, Zwart
SPIEGELS geen OPBERGMAND Onder zitting
VERING ACHTER geen VERING VOOR geen
COCKPIT accu meter, Claxon, Snelheid
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen