Menu

SupaScoota

De SupaScoota is de nieuwe generatie scootmobiel. Geen overbodige schadegevoelige plastic kappen, maar een robuuste scootmobiel met een stoer uiterlijk. Het stuur is in hoogte verstelbaar waardoor een opgevouwen houding verleden tijd is. Door de dubbele vering in de stoel en luchtbanden is de demping uitstekend. Bovendien kan het stuur zowel links als rechts uitwijken, waardoor u op schuine vlakken zoals de stoep, niet hoeft te corrigeren met sturen. Daarnaast zit er om extra veiligheid te genereren een automatische snelheidsbegrenzer op de SupaScoota zodat u met gepaste snelheid door de bochten rijdt. De aandrijving met 2 motoren zoals op een rolstoel zorgt ook nog eens voor een heel kleine draaicirkel. Kortom een stoere comfortabele en veilige scootmobiel waarin u gezien mag worden.

Max gewicht gebruiker 125 kg
Totaal gewicht 22,3 kg
Zwaarste onderdeel 11,4 kg
Accu Li-Ion 24V 15Ah 4 kg
Max snelheid 9 km/h
Actieradius 18 km

Naast de SupaScoota is er ook een SupaChair.

De SupaChair en SupaScoota, de elektrische mobiliteitshulpmiddelen met een sportieve uitstraling. De SupaChair en Supascoota zijn Australische designs die gefabriceerd worden in Taiwan. Deze combinatie levert deze unieke exemplaren op. In slechts enkele secondes zijn ze uit elkaar gehaald in verschillende onderdelen (accu, zitting en frame) en klaar om mee te nemen in bijvoorbeeld de auto. De SupaChair en SupaScoota hebben een waanzinnige zitting met vering en zowel voor- als achter luchtbanden. Dit samen resulteert in een zeer stabiele en comfortabele zitting. Hiermee kunt u er weer op uit, waar u maar wilt.

Bel of mail voor meer info of proefrit!

Binnen De Kempen: Telefonisch bestellen, gratis aan huis gebracht!

SupaScoota incl Li-Ion accu en lader € 2150,-
Extra zadel geveerd voor de sportieve look € 295,-

Supascoota met zadel

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
41 cm
Zitlengte
40 cm
Zithoogte
Mobiel breedte
60 cm
Mobiel lengte
110 cm
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen