Menu

Scootmobiel en driewielfiets onderhoud

Onderhoud

Laat uw Scootmobiel of driewielfiets van Scoot2be ook door ons onderhouden en repareren. Wij gebruiken de originele onderdelen en weten precies wat er moet gebeuren. U krijgt jaarlijks van ons bericht voor het onderhoud. Bij aankoop van een fiets krijgt u een coupon voor een gratis 1e beurt. Deze kunt u gebruiken tussen 4 en 6 maanden na aankoop.

Het is verstandig om het onderhoud minimaal 1x per jaar te laten doen.
Voor onderhoud en reparatie werken wij deels samen met FietsNed.
Meer weten? Mail naar onderhoud@scoot2be.nl.

Zelf een afspraak maken met FietsNed? Vul dit formulier in. Let op: De kosten hiervoor worden altijd rechtstreeks door FietsNed aan u in rekening gebracht.

Accu’s of batterijen.

Een goede werking van uw scootmobiel, elektrische driewielfiets of elektrische rolstoel valt of staat met de kwaliteit van uw accu of batterij. Twijfels over uw accu’s? Wij kunnen uw accupakket testen op capaciteit. Desgewenst leveren wij u nieuwe kwaliteits batterijen van MK Batteries. Wij geven u graag goed advies over het juiste gebruik van batterijen en het laden hiervan.

Garantie

Uiteraard wordt uw voertuig geleverd met garantie. Als u vermoedt dat er een probleem of storing is dat onder garantie valt, meld dit dan meteen aan ons via garantie@scoot2be.nl of telefonisch op 0497-518805. Aanpassingen, reparaties etc. die niet door Scoot2be zijn opgedragen of goedgekeurd, zijn voor eigen rekening en kunnen verdere garantie uitsluiten.

Scootmobielen

Op het complete voertuig inclusief frame, motor, controller en lader verleent de fabrikant 2 jaar garantie,. Tenzij anders vermeld. Normale slijtage valt niet onder de garantie, bijvoorbeeld van verlichting en banden.

Op het complete product verleent de fabrikant 1 jaar beperkte garantie, inclusief elektrische componenten en oplader, met uitzondering van de batterijen (6 maanden). Tenzij anders vermeld. Normale slijtage valt niet onder de garantie, bijvoorbeeld van verlichting en banden.

Op het complete product verlenen wij 1 jaar beperkte garantie, inclusief elektrische componenten en oplader, met uitzondering van de batterijen, waar wij 6 maanden garantie op verlenen. Tenzij anders vermeld. Normale slijtage valt niet onder de garantie, bijvoorbeeld van verlichting en banden.

Op het complete voertuig inclusief frame, motor, controller en lader verleent de fabrikant 1 jaar garantie. Tenzij anders vermeld. Normale slijtage valt niet onder de garantie, bijvoorbeeld van verlichting en banden.

Op het complete voertuig inclusief frame, motor, controller en lader verleent de fabrikant 2 jaar garantie. Op doorroesten en breken van het chassis geeft men 5 jaar garantie. Tenzij anders vermeld. Normale slijtage valt niet onder de garantie, bijvoorbeeld van verlichting en banden.

Op het complete voertuig verleent de fabrikant 1 jaar garantie. Op de motor, differentieel, remmen en op doorroesten en breken van chassis of stoel geeft men 2 jaar garantie. Tenzij anders vermeld. Normale slijtage valt niet onder de garantie, bijvoorbeeld van verlichting en banden.

De fabrikant verleent 2 jaar beperkte garantie op het complete product inclusief de accu’s, met uitzondering van de aan slijtage onderhevige delen. Garantie beperkt tot de eerste koper.

De fabrikant verleent 2 jaar garantie op het complete product, met uitzondering van de accu’s (6 maanden) en geen garantie op de aan slijtage onderhevige onderdelen.

De fabrikant verleent 2 jaar garantie op het complete product, met uitzondering van de aan slijtage onderhevige producten.

De fabrikant verleent 2 jaar garantie op het complete product, met uitzondering van de aan slijtage onderhevige producten.

De fabrikant verleent 2 jaar garantie op het complete product, met uitzondering van de aan slijtage onderhevige producten.

Fietsen

Op het frame verleent de fabrikant 5 jaar garantie, op de overige delen 1 jaar garantie, met uitzondering voor controller en batterijen, waar hij 6 maanden garantie op verleent. Tenzij anders vermeld. Normale slijtage valt niet onder de garantie., bijvoorbeeld van verlichting en banden.

De fabrikant verleent 1 jaar garantie op het complete product, met uitzondering van de aan slijtage onderhevige producten.

Rolstoelen

De fabrikant verleent 10 jaar garantie op zijframes en kruisframe, 2 jaar op de overige onderdelen, met uitzondering van de aan slijtage onderhevige onderdelen zoals banden, bekleding, armpolsters, voetplaten, lak etc.

De fabrikant verleent 1 jaar garantie op het product, met uitzondering van de aan slijtage onderhevige onderdelen.

Rollators

De fabrikant verleent 1 jaar garantie op het product, met uitzondering van de aan slijtage onderhevige onderdelen.

De fabrikant verleent 2 jaar garantie op het product, met uitzondering van de aan slijtage onderhevige onderdelen.

De fabrikant verleent 2 jaar garantie op het product, met uitzondering van de aan slijtage onderhevige onderdelen.

Scoot2be verleent 6 maanden op batterijen die nieuw geleverd zijn, al dan niet gemonteerd in een nieuw voertuig. Deze worden te allen tijde aan de leverancier ter beoordeling verstrekt.

1 jaar garantie, tenzij anders vermeld. Op alle leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van kracht.

Pechhulp abonnement

Voor pech onderweg kunt bij ons een abonnement afsluiten op de Pechhulp van FietsNed. Mocht u onderweg stil komen te staan, dan kunt u rekenen op deskundige hulp van FietsNed. Zij zijn thuis in reparatie en onderhoud van fietsen, e-bikes, elektrische scooters, scootmobielen, rolstoelen en rollators. Mocht een reparatie niet meteen mogelijk zijn, dan wordt u samen met voertuig en eventuele partner netjes naar huis gebracht.

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer info, mail dan naar pechhulp@scoot2be.nl.

Scoot2be werkt samen met FietsNed voor onderhoud, reparatie en pechhulp zodat u landelijk snel van hulp verzekerd bent. Voor meer info over FietsNed klik op de afbeelding.

FietsNed-pechhulp-1

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen