Menu

Scootmobiel en driewielfiets onderhoud

Onderhoud

Laat uw Scootmobiel of driewielfiets van Scoot2be ook door ons onderhouden en repareren. Wij gebruiken de originele onderdelen en weten precies wat er moet gebeuren. U krijgt jaarlijks van ons bericht voor het onderhoud. Bij aankoop van een fiets krijgt u een coupon voor een gratis 1e beurt. Deze kunt u gebruiken tussen 4 en 6 maanden na aankoop.

Het is verstandig om het onderhoud minimaal 1x per jaar te laten doen.
Voor onderhoud en reparatie staan wij voor u klaar.
Meer weten? Bel of mail ons.

Accu’s of batterijen.

Een goede werking van uw scootmobiel, elektrische driewielfiets of elektrische rolstoel valt of staat met de kwaliteit van uw accu of batterij. Twijfels over uw accu’s? Wij kunnen uw accupakket testen op capaciteit. Desgewenst leveren wij u nieuwe kwaliteitsbatterijen van Wetac Move, Cellpower of Landport of van het merk fiets. Wij geven u graag goed advies over het juiste gebruik van batterijen en het laden hiervan.

Garantie

Uiteraard wordt uw voertuig geleverd met garantie. Als u vermoedt dat er een probleem of storing is dat onder garantie valt, meld dit dan meteen aan ons via mail of telefoon. Aanpassingen, reparaties etc. die niet door Scoot2be zijn opgedragen of goedgekeurd, zijn voor eigen rekening en kunnen verdere garantie uitsluiten.

Pechhulp abonnement

Voor pech onderweg kunt bij ons, in combinatie met een verzekering, een abonnement afsluiten op de Pechhulp van ANWB. Mocht u onderweg stil komen te staan, dan kunt u rekenen op deskundige hulp van de ANWB. Zij kunnen vaak een band of kleine reparatie verrichten. Mocht een reparatie niet meteen mogelijk zijn, dan wordt u samen met voertuig en eventuele partner netjes naar huis gebracht.

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer info, bel of mail ons. U kunt zich zelf ook rechtstreeks aanmelden voor pechhulp bij de ANWB.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen