Menu

Rondje Europa succesvol afgerond

Op 27 juli startte voor de deur van Scoot2be het prachtige initiatief van Ruud Overes. Zijn ‘Rondje Europa’ voor Parkinson2Beat. 3.421 kilometer, zes landen en ruim zes weken later eindigde het Rondje Europa, waar het begon, in Eersel. Scoot2be is trots dat Ruud deze fantastische tocht heeft afgelegd op de door ons gesponsorde Scorpion van HP Velotechnik.

Bijzondere tocht

Het Rondje Europa, een actie om geld in te zamelen voor onderzoek naar Parkinson, beloofde net als vorig jaar een bijzondere tocht te worden. En dat werd het. Met Bratislava als doel werd er door België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en natuurlijk Slowakije gereden. Onderweg waren er bijzondere momenten, zoals het bezoek aan het concentratiekamp Auschwitz-Birkenau en gesprekken met de ambassadeur in Tsjechië. Er werd gereden langs prachtige natuurgebieden, een tocht langs de Donau en door grote steden.

Afsluiting op de Cauberg

De afsluiting van het Rondje Europa werd gezamenlijk gereden in Valkenburg. Daar werd meegedaan aan BikevoorParkinson, een toertocht om geld in te zamelen voor ParkinsonNet. Samen met het hele team reed Ruud op zijn Scorpion de tocht die eindigde op de Cauberg. Het complete team met Adorien ten Doeschate, Irma Scheurink, Pauls Bakx en Tirza van der Vaart, die allen mee hebben gereden tijdens het Rondje Europa, eindigde boven op de Cauberg waar ze finishte samen met wielerlegende Joop Zoetemelk. Een betere afsluiting was niet denkbaar voor deze speciale tocht.

Parkinson2beat genomineerd voor Warm Hart

Naast het geld dat wordt opgehaald met het Rondje Europa is Parkinson2Beat in de race om nog meer geld op te halen. Ze zijn namelijk genomineerd voor de KRO/NCRV actie Warm Hart. De winnaar van deze actie krijgt 10.000 euro. Dit zou een fantastisch bedrag zijn om onderzoek naar Parkinson te kunnen doen. Help Parkinson2Beat en stem, zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar deze ziekte.

Blijf mobiel met Scoot2be

Wilt u net als Ruud blijven genieten van de wereld ondanks mobiliteitsproblemen? Bij Scoot2be hebben we voor iedereen mobiliteitsproducten die u op weg helpen. Van rolstoel tot scootmobiel en van fiets tot trippelstoel, wij helpen u graag aan een product waar u de wereld kan blijven ontdekken. Kom langs in onze showroom voor een proefritje of neem contact op voor meer informatie. We kijken graag wat voor u de mogelijkheden zijn.

Rondje Europa afgerond

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen