Menu

Scoor2be is HP Velotechnik dealer

Goed nieuws! Vanaf april 2019 is Scoot2be dealer geworden van HP Velotechnik, een kleine fabrikant die grote prestaties levert. HP Velotechnik levert hoge kwaliteit ligfietsen voor zowel dagelijks gebruik als grotere fietsreizen. Voor onze klanten hebben wij de beste series geselecteerd, zodat u 100% zorgeloos kunt genieten van uw mobiliteitsproduct. We leggen u de series uit.

Gekko serie

In de Gekko serie zitten zeer stabiele driewiel ligfietsen met twee wielen voor en één wiel achter. Deze serie wordt standaard zonder vering geleverd in een basis instapuitvoering met een 26 inch achterwiel. Ook zit er een opvouwbare versie met 20 of 26 inch achterwiel in deze serie, zodat de fiets gemakkelijk achter in de auto past. Voor de kinderen is er een kleinere uitvoering beschikbaar. De Gekko is al leverbaar vanaf €1.999,- en met elektrische trapondersteuning vanaf €4.499,-.

Scorpion serie

Ligfiets Scorpion Plus 20

In de Scorpion serie vindt u de meest comfortabele modellen. Deze driewiel ligfietsen hebben een achtervering en een 20 of 26 inch achterwiel. Ook deze modellen zijn leverbaar met vouwbaar frame, zodat deze gemakkelijk te vervoeren zijn met een auto. In de Scorpion serie zit tevens een model met volledige voor- en achtervering, zodat u hier nog meer plezier en comfort aan beleeft. Het meest interessante model voor onze klanten is toch wel de HP Velotech Scorpion Plus 20. Deze veelzijdige driewieler heeft een hoge zit en kan van veel hulpmiddelen worden voorzien voor een optimaal gebruiksgemak. Dit model is begin juni in onze showroom aanwezig, waar u ook de rest van de serie kunt bewonderen en aanschaffen. De modellen zijn leverbaar vanaf €3.490,- en elektrisch vanaf €5.280,-.

Ontdek de wereld

Ontdek de wereld met de hoge kwaliteit ligfietsen van HP Velotechnik. Of u nu korte afstanden rijdt door de stad of een lange fietstocht maakt door het bos, de veelzijdige driewielers uit de Gekko- en Scorpion serie brengen u overal comfortabel en snel heen. De  eerste Scorpion zal vanaf begin juni in de showroom staan. Kom langs in onze showroom voor een proefrit, of bel of mail voor meer informatie. We helpen u graag.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen