Menu

Scoot2be sponsort Ruud Overes

Fietsen met Parkinson, voor Parkinson, dat is wat Ruud Overes doet! Toen Ruud in 2017 de diagnose Parkinson kreeg, moest zijn droom om na zijn pensionering een internationale fietstocht te maken naar voren worden gehaald. Met behulp van vrienden en familie kwam die droom in 2018 uit en maakte hij in drie maanden tijd een fietstocht van 10.000 kilometer door heel Europa. Hiermee haalde hij maar liefst €14.000,- op voor fundamenteel onderzoek naar Parkinson. In 2019 gaat hij deze knappe prestatie dunnetjes overdoen en vinden er diverse andere initiatieven plaats. Scoot2be is een van zijn trotse partners met de sponsoring van een van de beste mobiliteitsproducten op de markt: de HP Velotech Scorpion Plus 20!

2019 – fietsen voor Parkinson

Het initiatief van 2018 kreeg de naam Parkinson2Beat en gaat in 2019 enthousiast verder met het organiseren van sportieve activiteiten voor mensen met Parkinson. Ruud Overes rijdt geregeld kleinere tochten door heel Nederland, waar andere mensen met Parkinson aan kunnen deelnemen. Ook staan er weer grotere fietstochten op de agenda en is Ruud op dit moment bezig aan een rondreis door Europa. Dit doet hij allemaal op de HP Velotech ScorpionFS 20, die met trots gesponsord is door Scoot2be! Wilt u meer weten over Ruud, zijn reis uit 2018 en zijn toekomstplannen? Een volledig en uitgebreid interview leest u hier. Ook is Ruud zeer fanatiek in het schrijven en maken van blogs en vlogs. Mis niets van zijn avonturen!

De HP Velotech Scorpion Plus 20

Scoot2be levert mobiliteitsproducten van de beste kwaliteit, zodat iedereen met een beperking zich snel en comfortabel van A naar B kan verplaatsen. Ruud rijdt voor zijn prachtige initiatief grote afstanden door Nederland en Europa, waarvoor de HP Velotech Scorpion FS 20 uitermate geschikt is. Deze veelzijdige driewieler heeft een lage zit en kan van veel hulpmiddelen worden voorzien voor een optimaal gebruiksgemak. Deze modellen hebben een volledige voor- en achtervering, een 20 of 26 inch achterwiel en is leverbaar met vouwbaar frame, zodat deze gemakkelijk te vervoeren is met de auto. Dit model is begin juni in onze showroom aanwezig, waar u ook de rest van de serie kunt bewonderen en aanschaffen. De modellen zijn leverbaar vanaf €3.490,- en elektrisch vanaf €5.280,-.

Ontdek de wereld

De wereld ontdekken, net zoals Ruud Overes doet, begint bij Scoot2be. Wij hebben voor iedereen en voor elk doeleinde geschikte mobiliteitsproducten. Bekijk het ruime assortiment aan rolstoelen, fietsen, rollators, scootmobielen, trippelstoelen en driewielers in onze showroom, of neem contact met ons op voor meer informatie over een product. We helpen u graag.

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen