Menu

Scootmobiel Excel Galaxy II Deluxe

Zoekt u een comfortabel en zeer luxe mobiliteitsproduct waarmee u zorgeloos veel ritten kunt maken met hogere snelheid? Dan heeft Scoot2be dé perfecte scootmobiel voor u: de Excel Galaxy II Deluxe. Hij rijdt heerlijk, is erg betrouwbaar en u profiteert bij ons van één jaar extra garantie!

Zorgeloos en comfortabel rijden

De Excel Galaxy II Deluxe heeft een fluisterstille motor die een snelheid haalt tot 20 km/u. Daarnaast beschikt deze scootmobiel over een zeer comfortabele zitting met verstelbare rugleuning, instelbare voor- en achtervering en telescopische schokdempers in de voor ophanging. Zo kunt u zeer comfortabel langere afstanden afleggen. Dankzij de grote wielen heeft de scootmobiel een hoge bodemvrijheid. Dit maakt het mogelijk om zorgeloos ritten te maken in bijvoorbeeld het bos of op ander ruig terrein. De Excel Galaxy II Deluxe is hierdoor een van de meest veelzijdige en betrouwbare scootmobielen.

Profiteer van 2+1 jaar garantie

De Excel Galaxy II Deluxe bevat alle hoogwaardige kwaliteiten die u van een Galaxy kunt verwachten. Op dit mobiliteitsproduct zit standaard twee jaar garantie, maar u krijgt nu tijdelijk één jaar extra garantie zodat u nog langer zorgeloos en met plezier kunt rijden. De garantie is van toepassing op de gehele scootmobiel, exclusief accu’s.

Kom naar de showroom van Scoot2be

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de Excel Galaxy II Deluxe, of wilt u er een bestellen? Kom langs in onze showroom in Eersel zodat we u met al uw persoonlijke wensen kunnen helpen. Heeft u een vraag over een van onze mobiliteitsproducten? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u goed van dienst kunnen zijn.

Excel Galaxy Deluxe
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen