Menu

Start Rondje Europa bij Scoot2be!

Het is bijna zover, dan start Ruud Overes met zijn ‘Rondje Europa’ voor Parkinson2Beat. 27 juli start deze bijzondere tocht vanuit Scoot2be. Dan zal Ruud met iedereen die wil gaan fietsen om geld in te zamelen voor onderzoek tegen Parkinson. We nodigen u van harte uit om het startschot samen met ons te geven!

Uitzwaaien

De start van de tocht zal dus plaatsvinden bij ons in Eersel. Hier krijgen alle belangstellenden ook de mogelijkheid om Ruud Overes en de overige toppers die de tocht zullen gaan rijden uit te zwaaien. Tussen 9 en 10 uur is iedereen welkom bij Scoot2be voor een eenvoudig ontbijtje en wat lekkers. Om 10 uur zullen we dan gaan vertrekken voor het Rondje Europa, dat Ruud in zeven weken tijd door zes verschillende landen zal brengen.

Eerste dagtocht op de HP Velotech Scorpion plus 20

Tijdens de gehele fietstocht is het mogelijk om (delen) mee te fietsen. Zo zullen er de 27e ook een aantal fietsers opstappen voor de eerste dagtocht. In totaal zal Ruud naar verwachting door 11 mensen gesteund worden bij zijn eerste kilometers. Een van deze toppers zal de tocht afleggen op onze demo HP Velotech Scorpion plus 20. Deze driewieler is een iets andere variant dan de lagere Scorpion waar Ruud Overes mee zal rijden. De fiets is voorzien van optimaal gebruiksgemak, waaronder een volledige voor- en achtervering. Daarmee wordt de eerste dag van het Rondje Europa ongetwijfeld een succes. Paul van Scoot2be zal met een aantal collega’s uit zijn fietsclubje Ruud begeleiden op de renfiets.

Kom langs en steun Parkinson2Beat

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Parkinson2Beat of wilt u Ruud Overes en de andere fietsers een hart onder de riem steken voor vertrek? Kom dan zaterdag 27 juli naar Scoot2be. U kunt Parkinson2Beat natuurlijk op meerdere manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door te doneren. Hiermee helpt u mensen met Parkinson, waaronder Ruud. Wilt u zelf meerijden maar heeft u nog geen fiets? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Dan kijken we graag hoe we u kunnen helpen.

Vertrek Rondje Europa
Ligfiets Scorpion Plus 20
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen