Menu

Verbouwing voor ons, deals voor u!

We hebben goed nieuws voor u: De najaarsopruiming van 2018 is verlengd! En omdat we op dit moment in een kleine verbouwing zitten, hebben we nu tijdelijk extra deals. U kunt dus bij Scoot2Be nu een nieuw of jong gebruikt mobiliteitsproduct kopen voor een scherpe prijs. Als dat geen fantastisch begin van 2019 is!

Tijdelijk extra scherpe prijzen

In het najaar van 2018 hadden we een najaarsopruiming. Deze hebben we voor u verlengd, zodat u nog even kunt profiteren van extra korting op verschillende showroommodellen. En omdat we momenteel in een verbouwing zitten, hebben we tijdelijk diverse jong gebruikte mobiliteitsproducten voor een scherpe prijs. Er staan een flink aantal voertuigen die allemaal zo goed als nieuw zijn, waarop u een volledige garantie krijgt. Zo kunt u jarenlang, zorgeloos genieten en hoeft u niet bang te zijn dat u een afgedankt mobiliteitsproduct krijgt.

Kom snel langs in de showroom

De najaarsactie is tijdelijk verlengd en onze verbouwing duurt ook geen maanden, dus kom snel langs in onze showroom om tijdelijk te profiteren van hoge kortingen op zo goed als nieuwe mobiliteitsproducten. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst.

Opruiming mobiliteitsproducten
Opruiming mobiliteitsproducten
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen