Menu

Vierwielfietsen van Pfau-Tec

Vierwielfietsen zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar meer comfort en stabiliteit tijdens het fietsen. De vierwielfietsen van Pfau-Tec bieden deze eigenschappen, dus lees snel verder!

Comfort en stabiliteit

De vierwielfietsen van Pfau-Tec zijn speciaal bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar meer stabiliteit en de breedte beter willen inschatten tijdens een fietsrondje. Het zijn luxe en comfortabele fietsen met twee wielen voor en twee wielen achter. De fietsen beschikken beide over een uniek voorvering systeem die het nog makkelijker maakt om te fietsen. Deze Duitse vierwielers hebben een extra brede en lage instap die tevens zijn dienst doet als opstapplateau en past door elke standaard deur.

Vierwielfietsen van Pfau-Tec

Eigenschappen Monza

De Pfau-Tec Monza beschikt over een middenmotor van Bafang en is 57 kilo. De fiets is antracietvan kleur met een zilveren frame. Het gebruikersgewicht is maximaal 160 kg en u kunt maximaal 20 kilo bagage meenemen. De Monza beschikt over een bagagemand vooraan en een grote bagagemand. Daarnaast is hij standaard voorzien van een parkeerrem, 7 versnellingen inclusief terugtraprem, 9Ah accu, reflecterende banden en de zithoogte is eenvoudig te verstellen. Uiteraard ook leverbaar met handremmen.

Eigenschappen Primo Quad

De Pfau-Tec Primo Quad is ideaal om mee te nemen in de auto. Deze fiets is zeer eenvoudig te demonteren en weegt slechts 45 kg. Ook hier is het gebruikerswicht maximaal 160 kg en de bagage 20 kg. Het frame heeft een purperrode kleur en het spatbord is zilver. De Primo bezit standaard ook alle voordelen van de Monza, alleen heeft deze fiets5 versnellingen en terugtraprem icm een achteruitrijd systeem. Ook de Primo Quad is leverbaar met handremmen.

Interessant met Persoons Gebonden Budget (PGB)!

Als u een medische indicatie heeft en in aanmerking komt voor een vierwielfiets via de gemeente, kunt u ook kiezen voor een Persoons Gebonden Budget. Een PGB is een geldbedrag waarmee u zelf uw vierwielfiets mag aanschaffen en onderhouden. In 2007 is het in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) opgenomen en moet de gemeente u deze mogelijkheid bieden.

Een PGB is interessant, omdat u zelf de leverancier kunt kiezen inclusief het model, de kleur, uitvoering en het aantal wielen. Daarnaast kiest u zelf voor uw pechhulp-abonnement, onderhoud(scontract) en u wordt eigenaar van het voertuig. Op deze manier houdt u het heft in eigen handen!

Meer informatie, een offerte of een proefrit?

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u langskomen voor een proefritje? Neem gerust even contact op of maak een afspraak!

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen