Menu

Gebruikte scootmobielen en fietsen

Een scootmobiel of aangepaste fiets is voor sommigen noodzakelijk om mobiel te blijven. De prijzen vallen echter niet altijd mee. Daarom heeft Scoot2be ook gebruikte scootmobielen en fietsen in de aanbieding tegen een veel lagere prijs. Zo blijft iedereen mobiel, ook met een kleine portemonnee!

Gecheckt en klaar voor gebruik

Wanneer we scootmobielen en fietsen binnen krijgen die al gebruikt zijn zorgen we er uiteraard voor dat we deze goed nalopen. Als u besluit om een gebruikte scootmobiel of fiets bij ons aan te schaffen bent u er altijd van verzekerd dat deze gecheckt is en helemaal klaar voor gebruik. Zo krijgen ze allemaal een beurt en zijn batterijen of accu’s nieuw of 100% getest en goed bevonden. Daardoor kunt u er nog prima vele jaren plezier aan beleven.

Variërend aanbod

U kunt bij Scoot2be kiezen uit verschillende scootmobielen, driewielfietsen, trippelstoelen en vele andere gebruikte mobiliteitsproducten. Het aanbod verandert continu. Zo krijgen we verschillende gebruikte mobiliteitsproducten, ook van onze eigen klanten. Die bieden hun gebruikte producten vervolgens weer aan voor nieuwe klanten. Samen helpen we iedereen aan een manier om zich vrij te kunnen bewegen en te gaan en staan waar ze willen.

Betaalbaar en hoge kwaliteit

Het grote voordeel van gebruikte producten, of occasions, is dat de prijs waarvoor u het product aanschaft vele malen lager ligt dan als deze nieuw wordt gekocht. Bovendien krijgt u bij ons de garantie dat het product goed is en blijft. U krijgt standaard 3 maanden garantie op alle gebruikte mobiliteitsproducten. Bij Scoot2be krijgt u scootmobielen en fietsen die betaalbaar én van hoge kwaliteit zijn.

Kom snel eens langs

Scootmobielen en aangepaste fietsen hoeven niet altijd voor een hoge prijs te worden aangeschaft. Dankzij de gebruikte mobiliteitsproducten van Scoot2be kan iedereen bij ons een product aanschaffen. U vindt ons aanbod op de website, maar u kunt natuurlijk ook bij onze showroom langskomen voor een proefritje. We zien u graag snel verschijnen! Voor meer informatie of vragen over onze gebruikte mobiliteitsproducten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afikim Breeze S4 Duo
Excel Universe
Van Raam Twinny
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen