Menu

Contact

Beste klanten,

Corona virus:
Wij doen ons uiterste best om u zo mobiel mogelijk te houden. Tot nader bericht zijn wij gewoon open en kunt u veilig en rustig (zonder drukte) bij ons terecht. Wij houden ons aan de richtlijnen van overheid en RIVM. Wij verzoeken u voor ieders veiligheid zich daar ook aan te houden. Houdt dus voldoende afstand en kom met maximaal 3 personen. We zullen er op toezien dat er niet te veel mensen tegelijk binnen zijn. Natuurlijk houden wij ons bedrijf schoon en zullen demo voertuigen voor gebruik afgedaan worden.

Tip: Maak een afspraak, dan hoeft u niet te wachten. 

Ook voor onderhoud en reparaties zullen wij u zsm proberen te helpen. We zullen echter de ritten buiten de regio zo veel mogelijk beperken. 

Het team Scoot2be

Natuurlijk bent u van harte welkom bij Scoot2be. Ook met vragen of voor advies bent u bij ons aan het goede adres. U kunt ons bezoeken in de showroom, maar we zijn ook te bereiken per mail, telefoon of de sociale media. Of gebruik het contact formulier hieronder.

Onderaan onze pagina’s vind u onze openingsdagen en tijden. Bel gerust voor een afspraak.

Het pand van Scoot2be Meerheide 100 S in Eersel. Neem contact met ons op.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google
Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Scoot2be

Meerheide 100 S
5521DX Eersel
Noord Brabant
Tel. 0497-518805

Navigatie:
U kunt voor navigatie nr 110 aanhouden. Daar zitten wij recht tegenover.

GPS Locatie:
N 51-22-27
E 05-18-46

E-mail. info@scoot2be.nl

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen