Menu

Hase Trigo

Onze nieuwe lage zit/ ligfiets is een droom op het gebied van flexibiliteit.

Staande ovaties voor een lage zit/ ligfiets: TRIGO, de modulaire bochtenheld, waarmee men echt los kan gaan, zonder hoge kosten te maken.

Lage zitfiets/ ligfiets en delta frame = Stabiliteit en wendbaarheid met een hoge Fun Factor. Net als de Kettwiesel is de nieuwe Trigo door de lage zitpositie tussen de achterwielen uiterst stabiel en door het enkele wiel voor extreem wendbaar.

Kortom: De perfecte fiets, om elegant de bocht te ronden. Dat hoeft natuurlijk niet, want met 24 versnellingen kom je namelijk ook zeer goed recht vooruit. En natuurlijk berg op en berg af.

Modulair aan te passen: Alles aan te passen in een handomdraai. “Mag ik ook een keer?” Die vraag komt gegarandeerd, en dan zult u zien, hoe flexibel de Trigo is. Aangezien de frame modules in geleidingrails lopen en traploos verstelbaar zijn, kan de Trigo helemaal zonder gereedschap worden aangepast aan de bestuurder. Vooropgesteld dat hij niet kleiner is als ca 140 cm en niet groter dan ca 200 cm. En als je je fiets wel wilt uitlenen natuurlijk.

Voor de traploze lengte verstelling is het voldoende om een paar snelspanschroeven los te draaien en het stoeltje naar de gewenst zitpositie te schuiven. Geen gereedschap nodig en de ketting hoeft niet aangepast te worden.

Voor het fijn afstellen bij een wissel van bestuurder heeft de Trigo een compleet verstelbaar stuur. Je kunt zowel de hoek als de lengte en hoogte van het stuur instellen. Hiermee kan voor iedereen de juiste houding worden ingesteld om te sturen, te schakelen en te remmen. En als laatste kan de hoek van de zitting nog worden versteld door middel van 2 snelspan klemmen.

De extra’s: Accessoires voor dagelijks gebruik. Wie eenmaal ervaren heeft hoe sportief je op deze fiets zit, is verkocht en wil niet anders meer. Voor wie deze Trigo niet alleen voor zijn plezier wil gebruiken zijn er nog heel veel extra’s leverbaar.

Zo zijn er bijvoorbeeld een Roller Rack drager voor achter op met eventueel de Roller Bag tas. Maar ook de regen overkapping. Maar denk ook aan de elektrische ondersteuning door de Shimano Steps midden motor, die we heel gemakkelijk ook achteraf kunnen plaatsen.

Zeer interessant met PGB! (Persoons Gebonden Budget) Driewielfiets via WMO van de gemeente? Vraag naar een PGB zodat u zelf kunt kiezen voor produkt en leverancier! Voordelen PGB

Alle andere modellen van Hase Bikes zijn door ons ook leverbaar.

Bel of mail voor meer info, proefrit of scherpe offerte!

De Trigo wordt standaard al met handremmen en 24 versnellingen derailleur aangeboden en een compleet verstelbare stoel, maar zonder verlichting, spatborden, mandje en slot.

De Trigo is het model met onderstuur, onder de stoel.
De Trigo Up is het model met het stuur voor je. Meer info.

Trigo met 24v derailleur en handremmen basis vanaf € 2721,- incl btw
Trigo met 8v nexus naaf en handremmen basis vanaf € 3087,- incl btw
Trigo Up 8v nexus naaf en handremmen basis vanaf € 2904,- incl btw

Trigo met 24v derailleur en handremmen incl slot, mand, spatborden en verlichting  vanaf € 3244,- incl btw
Trigo met Nexus 8 naaf en handremmen incl slot, mand, spatborden en verlichting  vanaf € 3610,- incl btw

Trigo Up Nexus 8 naaf en handremmen incl slot, mand, spatborden en verlichting vanaf € 3427,- incl btw

Meerprijs Motor Shimano Steps E5000 inbouwset  504Wh € 2281,-
compleet gemonteerd + € 210,-

Meerprijs Differentieel inbouwset € 403,-
montage € 105,-

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
stoeltje
Zitlengte
stoeltje
Zithoogte
58.5 – 66.5 cm
Mobiel breedte
83 cm
Mobiel lengte
179 – 210 cm

Technische gegevens en uitrustingsdetails

Hase Trigo

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen