Menu

Sunrise Gemino 30 Walker

De Gemino 30 rollator is de 100% rollator. Deze lichtgewicht design rollator is makkelijk en veilig in gebruik, eenvoudig mee te nemen door het unieke vouwkliksysteem en rijdt bijzonder licht en stabiel. Verder is hij voorzien van een breed zitvlak voor een comfortabele ruststop en een royale afneembare mand. De Gemino 30 Walker en Gemino 30 M Walker hebben dezelfde voordelen als de Gemino 30 rollator maar met nog meer ondersteuning bij het lopen. De elleboogondersteuning kan eenvoudig in hoogte, positie en hoek aangepast worden aan de individuele behoeften van de gebruiker. De remmen en de duwhandvatten zijn geïntegreerd in de elleboogondersteuning en zijn ontwikkeld voor een eenvoudig en comfortabel gebruik.

Comfortabele en correcte houding tijdens het lopen

De stevige en stabiele constructie zorgt ervoor dat u altijd en in elke binnenomgeving veilig kunt lopen. De elleboogondersteuning kan eenvoudig in hoogte, positie en hoek aangepast worden aan uw behoeften. De remmen en de duwhandvatten zijn geïntegreerd in de elleboogondersteuning. Ontwikkeld voor een eenvoudig en comfortabel gebruik.

Veilig en eenvoudig in gebruik

U bent goed zichtbaar door de geïntegreerde reflectoren op alle zijden van de rollator en op de naden van de mand, ook in het donker. De trapdoppen aan beide zijden maken het mogelijk om makkelijk en veilig de stoep op en af te gaan. Door de unieke vormgeving van de rem op de achterwielen kunt u gemakkelijker navigeren langs deuropeningen, tafelpoten en andere meubels, zonder de kans dat de achterwielen ergens achter blijven hangen.

Gemino 30 design

De Gemino 30 staat voor kwaliteit en klasse. Met zijn eigentijds design en vele accessoires kunt u de rollator samenstellen die bij u past.
Leverbaar in L en M in zilvergrijs. Totaal gewicht L: 10,9kg  M: 10,7kg. Maximum gebruikersgewicht L: 150kg  M: 130kg.

Diverse opties en accessoires leverbaar zoals tas, rugsteun, stokhouder, etc.

Bel of mail voor meer info of proefrit!

Binnen De Kempen: Telefonisch bestellen, gratis aan huis gebracht!

Gemino 30 L Walker € 739,- incl btw.
Gemino 30 M Walker € 739,- incl btw.

Meerprijs stokhouder € 40,-
Meerprijs luxe tas zwart € 85,-

Andere opties op aanvraag.

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte Zitlengte Zithoogte
55 – 62 cm
Mobiel breedte
61 cm
Mobiel lengte
65 cm
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen