Menu

Volaris S7 Patrol

De Volaris Patrol is een zeer degelijke lichtgewicht rollator uit Zweden met extra grote wielen. Makkelijk opvouwbaar door middel van een lus aan het zitje. Gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld de auto of de bus. Opgevouwen neemt de rollator weinig ruimte in beslag en blijft bovendien in opgevouwen positie staan.

De handvathoogte van de PATROL is instelbaar van 81 tot 106 cm en de zithoogte van 51 tot 65 cm. De hoogten zijn instelbaar door middel van de oranje gekleurde knoppen. De diameter van de extra grote wielen is bij de PATROL 26 cm.

De ingebouwde remkabels voorkomen de meest voorkomende ongelukken met rollators.Dankzij de unieke constructie en de verbindingsdelen is de rollator eenvoudig te gebruiken op een oneffen ondergrond. Alle vier de wielen hebben contact met de ondergrond waardoor slingeren en wankelen van de rollator zoveel mogelijk wordt voorkomen.De ovale afgeronde aluminium profielen voorkomen dat de gebruiker zijn/haar knieën of scheenbenen bezeert. De Volaris S7 is zo geconstrueerd dat het vooroverkiepen wordt geminimaliseerd, indien de rollator ergens tegenaan stoot. (bijvoorbeeld een stoeprand of andere obstakels)

De drempelhulp aan beide zijden vergemakkelijkt het nemen van hindernissen.De rollator wordt standaard geleverd met een mand en anatomische handvatten. De remmen zijn eenvoudig en licht te bedienen. De constructie van de remmen geeft de gebruiker bij het remmen maximale zekerheid. De beugel van de parkeerrem is makkelijk herkenbaar door zijn oranje kleur.

Met 8,4 kg is de Volaris Patrol een van de lichtere rollators. Er zijn diverse opties leverbaar zoals stokhouder, rugsteun, tas, dienblad, fleshouder, etc.

Bel of mail voor meer info of proefrit.

Binnen De Kempen: Telefonisch bestellen, gratis aan huis gebracht!

Volaris S7 Patrol € 418,- incl btw.
Mand  groot draadstaal € 46,-
Mand tas klein stof € 19,-
Stokhouder € 32,-
Rugsteun € 26,-
Transportband € 17,-

Volaris S7 Patrol XL € 543,-,- incl btw.
Mand  groot draadstaal XL € 46,-
Mand tas klein stof XL € 19,-
Stokhouder € 32,-
Rugsteun € 26,-
Transportband € 17,-

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
41,5 cm
Zitlengte
Zithoogte
51 – 65 cm
Mobiel breedte
59 cm
Mobiel lengte
82 cm
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen