Menu

Volaris S7 Smart

De Volaris Smart een zeer degelijke lichtgewicht rollator uit Zweden.Makkelijk opvouwbaar door middel van een lus aan het zitje. Gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld de auto of de bus. Opgevouwen neemt de rollator weinig ruimte in beslag en blijft bovendien in opgevouwen positie staan.

De handvathoogte van de SMART is instelbaar van 76 tot 100 cm en de zithoogte van 46 tot 60 cm. De hoogten zijn instelbaar door middel van de oranje gekleurde knoppen. De diameter van de wielen is bij de SMART 20 cm.

De ingebouwde remkabels voorkomen de meest voorkomende ongelukken met rollators.Dankzij de unieke constructie en de verbindingsdelen is de rollator eenvoudig te gebruiken op een oneffen ondergrond. Alle vier de wielen hebben contact met de ondergrond waardoor slingeren en wankelen van de rollator zoveel mogelijk wordt voorkomen.De ovale afgeronde aluminium profielen voorkomen dat de gebruiker zijn/haar knieën of scheenbenen bezeert. De Volaris S7 is zo geconstrueerd dat het vooroverkiepen wordt geminimaliseerd, indien de rollator ergens tegenaan stoot. (bijvoorbeeld een stoeprand of andere obstakels)

De drempelhulp aan beide zijden vergemakkelijkt het nemen van hindernissen.De rollator wordt standaard geleverd met een mand en anatomische handvatten. De remmen zijn eenvoudig en licht te bedienen. De constructie van de remmen geeft de gebruiker bij het remmen maximale zekerheid. De beugel van de parkeerrem is makkelijk herkenbaar door zijn oranje kleur.

Met 7,5 kg is de Volaris Smart een van de lichtste rollators. Er zijn diverse opties leverbaar zoals stokhouder, rugsteun, tas, dienblad, fleshouder, etc.

Ook leverbaar in de kleur “shadow” zonder meerprijs”.
De Smart Discovery wordt geleverd met zachte wielen.

Bel of mail voor meer info of proefrit.

Binnen De Kempen: Telefonisch bestellen, gratis aan huis gebracht!

Volaris S7 Smart (zonder remkabels) € 386,- incl btw.
Volaris S7 Smart Discovery (met zachte wielen) € 416,- incl btw.
Mand groot draadstaal € 50,-
Mand tas netje stof  € 21,-
Stokhouder € 34,-
Rugsteun € 28,-
Rugsteun verstelbaar € 52,-
Transportband € 18,-

Volaris S7 Smart Discovery XL € 542,- incl btw.
Mand netje klein wijd stof  € 40,-
Stokhouder € 34,-
Rugsteun € 28,-
Rugsteun verstelbaar € 52,-
Transportband € 18,-

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
41,5 cm
Zitlengte
Zithoogte
46 – 60 cm
Mobiel breedte
59 cm
Mobiel lengte
70 cm
Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen