Diensten

Scoot2be levert buiten betaalbare scootmobielen, driewielfietsen, rolstoelen, trippelstoelen, rollators en aanverwante producten van hoge kwaliteit, ook Diensten aan met betrekking op deze producten. Scoot2be levert in Nederland en België en is gevestigd in Eersel in de regio Eindhoven, Noord Brabant. Scoot2be levert in De Kempen uw zorgproduct bij u aan huis en altijd inclusief goed advies en hoge service.

Advies

Goed en eerlijk aankoop advies voor scootmobiel, driewielfiets, rolstoel, rollator, trippelstoel of zorgproduct. Wij maken samen met u de juiste keuze.

Proefrit

Bij ons een verplicht onderdeel, altijd zelf uitproberen. Weten hoe het voelt en wat u koopt. Uiteraard gaan we samen met u pad en laten u niet aan uw lot over.

Ergotherapeut

Wij werken samen met verschillende ergotherapeuten voor extra ondersteunend advies. Wij brengen u gaar in contact met de juiste persoon.

Service

Wij denken graag met u mee, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen. we staan klaar voor vragen en opmerkingen en komen aan huis als er storingen zijn.

Onderhoud

De meeste producten hebben onderhoud nodig. Wij betrekken alle onderdelen van erkende importeurs en fabrikanten en werken conform de regels van onze leveranciers. Meer informatie over onderhoud? Kijk verder

Verzekering

Als tussenpersoon van ANWB/Unigarant kunnen wij u meteen helpen met de passende verzekering voor scootmobiel of driewielfiets. Ook schades kunnen we voor u afwikkelen. Meer informatie kijk verder op onze pagina verzekeringen

Pech Service Abonnement

Zowel voor scootmobiel als driewielfiets kunt u een pech service abonnement afsluiten bij uw verzekering, zodat u onderweg zo snel mogelijk wordt geholpen.

Meer informatie?

Graag meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op