Menu

Driewielfiets Volwassenen

Een driewielfiets voor volwassenen

Misschien hebt u al wel eens een driewielfiets gezien, waarop een volwassene rondfietst. Misschien ook niet. Feit is dat een driewielfiets voor volwassenen gangbaarder is dan veel mensen denken en weten. Een driewielfiets is namelijk een uitkomst voor mensen met een mobiliteitsbeperking, want dankzij dit type fiets blijft zelfstandig fietsen bereikbaar. En zo blijft u zelf mobiel!

Scoot2Be specialist in driewielfiets voor volwassenen

Bij Scoot2Be in Eersel zijn we onder meer gespecialiseerd in menig driewielfiets voor volwassenen. Er zijn namelijk vele soorten te verkrijgen, dus dan valt of staat de juiste keuze met een goed advies. Dat goede advies is bij ons een vanzelfsprekend feit als het uw driewielfiets voor volwassenen betreft. Wij vertellen u dan ook graag meer wat uw mogelijkheden bij ons kunnen zijn.

Ruime keuze in een driewielfiets voor volwassenen

De ene driewielfiets voor volwassenen is de andere niet. Zo is er veel onderscheid te maken tussen de instaphoogte, stuurhoogte, zitcomfort en eventuele accessoires. Wij adviseren u bij Scoot2Be graag in wat de beste keuze zou zijn aan de hand van uw wensen en behoeften. Alleen op die manier bent u er namelijk van verzekerd dat u de juiste keuze maakt in uw driewielfiets voor volwassenen.

Assortiment

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen