Menu

Hase Pino

Deels ligfiets, deels normale tandem en nu ook nog een deeltijd pakezel. Een onverslaanbaar concept. De Pino is de meest flexibele fiets oplossing voor iedereen die met zijn tweeën mobiel wil zijn of hun alledaagse boodschappen met de fiets wil doen.

Omdat de bestuurder op de tweede rij net zo’n goed zicht heeft als de passagier en omdat de fiets zo flexibel instelbaar is, kan iedereen plaats nemen op de comfortabele voorzitting: kinderen vanaf 1 meter die bijvoorbeeld nog niet zelf kunnen of willen fietsen (evt met extra trapas) of volwassenen met bijvoorbeeld een beperking.

Voorop heb je het nog beter als achter. Lekker achterover leunen. Op je gemak laat je mede door de (optionele) voorvork vering de wereld comfortabel onder je door rollen en geniet je van het uitzicht. Dankzij de extra vrijloop kun je zelfs even rusten terwijl de bestuurder alleen doorfietst. Deze wendbare tandem is bijna overal te gebruiken. Daarnaast is de Pino in elke uitvoering altijd snel en eenvoudig deelbaar.

Door de extra stevige buisverbindingen van de Pino is deze dan ook extreem te belasten. De bagagedrager en de optionele Lowrider uitbreiding zorgen dat bij tandem gebruik alle bagage mee gaat. Het hydraulische remsysteem zorgt er voor dat alles veilig verloopt, zelfs als de rit wat sneller verloopt.

Het design heeft nu een nog vlottere uitstraling. Bovendien hebben alle Pino’s nu een mat zwart geanodiseerd voorste deel met een schaalverdeling om makkelijk de juiste lengte in te stellen. Tevens is er de mogelijkheid om eenvoudig een Rohloff naaf te monteren.

De Pino is ook uitstekend als boodschappenfiets te gebruiken. Met een zeer uitgebreid assortiment van rekken en tassen is er voor iedere situatie een oplossing. Zo kunt u de zitplaats voor met een extra grote tas tot een ruime opslagplaats verbouwen. Met rekken onder de fiets en extra plaatsen voor tassen achter kan er enorm veel mee.

EIGENSCHAPPEN

  • Goede communicatie mogelijk door combinatie van zitten en liggen.
  • Goed zicht voor beiden.
  • Vrijloop ideaal voor familie gebruik of revalidatie.
  • Wendbaar door korte wielbasis.
  • Deelbaar frame.
  • Mogelijkheden voor elektrische ondersteuning.
  • Optionele voorvork vering.

Pino Allround

De uitvoering die het best aan alle wensen voldoet. O.a. met voorvork vering, verlichting, spatborden en 2 been standaard en goedgekeurd ART ringslot.
De tandem met de onbegrensde mogelijkheden. Dankzij het slimme concept en de hoogwaardige componenten zowel voor personen als goederen vervoer op elke rit geschikt. Instelbaar voor personen van 1,50 tot 2,00 meter. Uitstekend mee te nemen door deelbaar frame.

Pino Tour

De Pino Tour is klaar voor het nog zwaardere werk. Standaard al voorzien van een hogere kwaliteit Naaf, versnelling en nog betere remmen. Tevens voorzien van de Hase Lowrider en uitgebreide bagagedrager om alle bagage van 2 personen mee te nemen. Van plezierreis tot marathon. Helemaal op het reizen afgestemd.

Pino Individuell

Helemaal uw eigen Pino samenstellen? Dat kan ook. U kiest alle onderdelen zelf voor uw eigen maatwerk Pino.

Pino Steps

De Pino uitgevoerd met elektrische trapondersteuning van Shimano met 36V en 11,6Ah Li-Ion accu voor ca 50 km. De middenmotor drijft het achterwiel aan.

 

Zeer interessant met PGB! (Persoons Gebonden Budget) Scootmobiel via WMO van de gemeente? Vraag naar een PGB zodat u zelf kunt kiezen voor produkt en leverancier! Voordelen PGB

Alle andere modellen van Hase Bikes zijn door ons ook leverbaar.

Bel of mail voor meer info, proefrit of scherpe offerte!

Hase Pino Allround vanaf € 4629,- incl btw.
Hase Pino Tour vanaf € 5825,- incl btw.
Hase Pino Steps vanaf € 7375,- incl btw.

Specificaties

symbol_sitwidth symbol_sitlength symbol_sitheight symbol_mobilewidth symbol_mobilelength
Zitbreedte
stoeltje+zadel
Zitlengte
stoeltje+zadel
Zithoogte
64 cm
Mobiel breedte
64 cm
Mobiel lengte
210 – 237 cm

Technische gegevens en uitvoeringsdetails

Pino Allround

Technische gegevens en uivoeringsdetails

Pino Tour

Pino Allround

duo fiets hase bikes pino allround

Pino Tour

Pino Individuell

Pino Steps

Scootmobiel Eindhoven | Scootmobiel Veldhoven | Scootmobiel Helmond | Driewielfiets Volwassenen | Elektrische driewieler | Driewielfietsen voor volwassenen